Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ria do trading la salonul international fabrica de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Unul dintre principalii jucatori de pe piata industriei carnii din Romania, Ria Do Trading, isi va expune oferta la Salonul Fabrica de Carne organizat in de InfoAliment in cadrul expo Alimenta in perioada 19-23 octombrie, in pavilionul central de la Romexpo.

Reprezentant al unor firme renumite din Elvetia, Germania, Italia, Polonia, Danemarca, Ungaria, Olanda, Spania etc, va prezenta produse de maxima utilitate in industria alimentara, precum: masini si utilaje pentru prelucrarea carnii, piese de schimb, echipamente de lucru si protectie pentru industria alimentara, mobilier din inox, cutite profesionale, condimente si membrane etc.

Prezenta Ria Do Trading la Salonul Fabrica de carne reprezinta pentru InfoAliment inca un argument in favoarea seriozitatii cu care abordeaza manifestarea, scopul organizatorilor fiind acela de a veni direct in sprijinul producatorilor, al oamenilor de afaceri si al specialistilor din domeniu.

Subliem ca, in cadrul Salonului Fabrica de Carne, InfoAliment va organiza si doua zile de simpozioane dedicate actualitatii din domeniu, perspectivelor industriei carnii, ultimelor noutati tehnologice etc.

Informatii suplimentare privind programul Simpozioanelor puteti gasi consultand adresele www.infoaliment.ro, www.fabricadecarne.ro si www.fabricadelapte.ro.

ANPC a amendat hipermarket-uri din Oltenia
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Urmare a actiunilor de control efectuate de o echipa a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), formata din comisari ai corpului de control, ai Directiei Generale de Control si ai Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) S-V Oltenia, coordonati de seful Corpului de Control al Presedintelui...

Se reia schimbul comercial agroalimentar cu Republica Iran
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță că, datorită eforturilor diplomatice și ale Guvernului României din ultima perioadă, a fost deschisă piața de export pentru ovine cu Republica Iran.   Astfel, în ianuarie 2019 a fost agreat modelul de certificat de export între Autoritatea Națională...