Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Ria do trading la salonul international fabrica de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Unul dintre principalii jucatori de pe piata industriei carnii din Romania, Ria Do Trading, isi va expune oferta la Salonul Fabrica de Carne organizat in de InfoAliment in cadrul expo Alimenta in perioada 19-23 octombrie, in pavilionul central de la Romexpo.

Reprezentant al unor firme renumite din Elvetia, Germania, Italia, Polonia, Danemarca, Ungaria, Olanda, Spania etc, va prezenta produse de maxima utilitate in industria alimentara, precum: masini si utilaje pentru prelucrarea carnii, piese de schimb, echipamente de lucru si protectie pentru industria alimentara, mobilier din inox, cutite profesionale, condimente si membrane etc.

Prezenta Ria Do Trading la Salonul Fabrica de carne reprezinta pentru InfoAliment inca un argument in favoarea seriozitatii cu care abordeaza manifestarea, scopul organizatorilor fiind acela de a veni direct in sprijinul producatorilor, al oamenilor de afaceri si al specialistilor din domeniu.

Subliem ca, in cadrul Salonului Fabrica de Carne, InfoAliment va organiza si doua zile de simpozioane dedicate actualitatii din domeniu, perspectivelor industriei carnii, ultimelor noutati tehnologice etc.

Informatii suplimentare privind programul Simpozioanelor puteti gasi consultand adresele www.infoaliment.ro, www.fabricadecarne.ro si www.fabricadelapte.ro.

Guvernul a decis continuarea programului Laptele școlar
Autor: meatmilk  /   luni, 5 august 2019

(Comunicat) În Ședința Guvernului din 31 iulie 2019 a fost aprobată o Hotărâre pentru stabilirea bugetului de implementare a Programului pentru şcoli al României în perioada 2017-2023 pentru anul şcolar 2019-2020 și pentru modificarea și completarea HG nr. 640/2017 pentru aprobarea Programului pentru şcoli al României în perioada...

Pe Litoral, ANSVSA amendează de zor pe cei care încalcă legislația privind siguranța alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 2 august 2019

(Comunicat) Seria controalelor în unităţile amplasate în cele 7 zone de interes turistic – Năvodari, Mamaia Nord, Mamaia Centru, Mamaia Sud, Eforie, Costineşti şi Mangalia – a continuat şi în săptămâna 22.07.2019 – 28.07.2019, unde medicii veterinari oficiali, care activează în cadrul Comandamentului Sezon Estival 2019, au...