Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ria do trading la salonul international fabrica de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Unul dintre principalii jucatori de pe piata industriei carnii din Romania, Ria Do Trading, isi va expune oferta la Salonul Fabrica de Carne organizat in de InfoAliment in cadrul expo Alimenta in perioada 19-23 octombrie, in pavilionul central de la Romexpo.

Reprezentant al unor firme renumite din Elvetia, Germania, Italia, Polonia, Danemarca, Ungaria, Olanda, Spania etc, va prezenta produse de maxima utilitate in industria alimentara, precum: masini si utilaje pentru prelucrarea carnii, piese de schimb, echipamente de lucru si protectie pentru industria alimentara, mobilier din inox, cutite profesionale, condimente si membrane etc.

Prezenta Ria Do Trading la Salonul Fabrica de carne reprezinta pentru InfoAliment inca un argument in favoarea seriozitatii cu care abordeaza manifestarea, scopul organizatorilor fiind acela de a veni direct in sprijinul producatorilor, al oamenilor de afaceri si al specialistilor din domeniu.

Subliem ca, in cadrul Salonului Fabrica de Carne, InfoAliment va organiza si doua zile de simpozioane dedicate actualitatii din domeniu, perspectivelor industriei carnii, ultimelor noutati tehnologice etc.

Informatii suplimentare privind programul Simpozioanelor puteti gasi consultand adresele www.infoaliment.ro, www.fabricadecarne.ro si www.fabricadelapte.ro.

Caravana Meseriilor AHK își continuă drumul
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Caravana Meseriilor din domeniul automotive are ca scop informarea elevilor de clasa a VIII-a și a părinților acestora în legătură cu posibilitatea înscrierii în clasele de învățământ dual și profesional și prezentarea avantajelor parcurgerii acestui traseu profesional. Vor avea loc discuții despre locurile de muncă...

Semifinalele „Arenei Bucătarilor” 2018, în acest weekend, la București
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Bucureștiul redevine pe 19 și 20 mai capitala gastronomiei românești, odată cu desfășuarea semifinalelor celebrei competiții gastronomice Arena Bucătarilor, ajunsă la a zecea ediție și organizată de Selgros Cash & Carry.   Cele patru semifinale regionale – Est, Centru, Vest și București - se...