Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ria do trading la salonul international fabrica de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Unul dintre principalii jucatori de pe piata industriei carnii din Romania, Ria Do Trading, isi va expune oferta la Salonul Fabrica de Carne organizat in de InfoAliment in cadrul expo Alimenta in perioada 19-23 octombrie, in pavilionul central de la Romexpo.

Reprezentant al unor firme renumite din Elvetia, Germania, Italia, Polonia, Danemarca, Ungaria, Olanda, Spania etc, va prezenta produse de maxima utilitate in industria alimentara, precum: masini si utilaje pentru prelucrarea carnii, piese de schimb, echipamente de lucru si protectie pentru industria alimentara, mobilier din inox, cutite profesionale, condimente si membrane etc.

Prezenta Ria Do Trading la Salonul Fabrica de carne reprezinta pentru InfoAliment inca un argument in favoarea seriozitatii cu care abordeaza manifestarea, scopul organizatorilor fiind acela de a veni direct in sprijinul producatorilor, al oamenilor de afaceri si al specialistilor din domeniu.

Subliem ca, in cadrul Salonului Fabrica de Carne, InfoAliment va organiza si doua zile de simpozioane dedicate actualitatii din domeniu, perspectivelor industriei carnii, ultimelor noutati tehnologice etc.

Informatii suplimentare privind programul Simpozioanelor puteti gasi consultand adresele www.infoaliment.ro, www.fabricadecarne.ro si www.fabricadelapte.ro.

TransCOOL FORUM va avea loc în 28 septembrie 2018, ora 13:00, la Romexpo
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Jucatori importanti de pe lantul de aprovizionare si desfacere al produselor perisabile se intalnesc vineri, 28 septembrie, la Romexpo, ora 13.00, in cadrul FORUMULUI TransCOOL – transport si depozitare „frig”, eveniment conex din bogata agenda TransLogistica EXPO.   Subiectele propuse, desi nu neaparat noi, incita la...

CEC Bank: Mihaela Popa, numită ca Director General–Presedinte interimar
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Actionarul CEC BANK S.A., Statul Roman, reprezentat de Ministerul Finantelor Publice, a hotarat modificarea statutului Bancii in sensul adoptarii sistemului splitat de conducere (separarea functiei de Presedinte al Consiliului de Administratie de cea de Director General – Presedinte al Comitetului de Directie). Totodata, Adunarea...