Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Robert redeleanu nu mai e director general al scandia food

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Revistei Piata, Scandia Food a anuntat astazi, 25 august, ca directorul general Robert Redeleanu si-a finalizat mandatul la conducerea companiei.

Redeleanu a venit la conducerea Scandia Food in martie 2009, inlocuindu-l pe Adrian Gaspar, presedintele companiei si al Consiliului de Administratie, care a asigurat interimatul. Mandatul sau a vizat o noua strategie de dezvoltare profitabila, modernizarea si restructurarea companiei, rebrandingul si relansarea portofoliului de produse, precum si finalizarea investitiei de peste 40 milioane de euro si lansarea noilor capacitati de productie construite langa Sibiu.

Strategia a inclus si dezvoltarea agresiva a businessului de export (estimat la 8% din cifra de afaceri in 2011) prin lansarea brandului Scandia in Ungaria, Bulgaria si Moldova, consolidarea cotei de piata in Romania prin inovatie continua, precum si lansarea a noi segmente de business precum QSR (restaurante cu servire rapida).

In 2010, producatorul de conserve Scandia Sibiu s-a rebranduit in Scandia Food. Principalele sale branduri sunt Scandia Sibiu Bucegi si Sadu.

Aplicarea OUG 114/2018 în cazul investițiilor finanțate prin PNDR
Autor: meatmilk  /   joi, 25 aprilie 2019

(Comunicat) Conducerea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a luat o serie de decizii referitoare la situația generată de aplicarea prevederilor OUG nr. 114/ 2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal - bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea...

Sergiana relansează Stâna Turistică din Poiana Braşov!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Încă un proiect de anvergură se naşte sub semnătura Sergiana. Este vorba de relansarea Stânii Turistice din Poiana Braşov, care va deveni astfel al zecelea restaurant din portofoliul Sergiana Grup.   În martie anul trecut, presa semnala că Sergiana Grup  a achiziţionat Stâna Turistică din Poiana Braşov. De...