Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Robert redeleanu nu mai e director general al scandia food

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Revistei Piata, Scandia Food a anuntat astazi, 25 august, ca directorul general Robert Redeleanu si-a finalizat mandatul la conducerea companiei.

Redeleanu a venit la conducerea Scandia Food in martie 2009, inlocuindu-l pe Adrian Gaspar, presedintele companiei si al Consiliului de Administratie, care a asigurat interimatul. Mandatul sau a vizat o noua strategie de dezvoltare profitabila, modernizarea si restructurarea companiei, rebrandingul si relansarea portofoliului de produse, precum si finalizarea investitiei de peste 40 milioane de euro si lansarea noilor capacitati de productie construite langa Sibiu.

Strategia a inclus si dezvoltarea agresiva a businessului de export (estimat la 8% din cifra de afaceri in 2011) prin lansarea brandului Scandia in Ungaria, Bulgaria si Moldova, consolidarea cotei de piata in Romania prin inovatie continua, precum si lansarea a noi segmente de business precum QSR (restaurante cu servire rapida).

In 2010, producatorul de conserve Scandia Sibiu s-a rebranduit in Scandia Food. Principalele sale branduri sunt Scandia Sibiu Bucegi si Sadu.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...