Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Robert redeleanu nu mai e director general al scandia food

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Revistei Piata, Scandia Food a anuntat astazi, 25 august, ca directorul general Robert Redeleanu si-a finalizat mandatul la conducerea companiei.

Redeleanu a venit la conducerea Scandia Food in martie 2009, inlocuindu-l pe Adrian Gaspar, presedintele companiei si al Consiliului de Administratie, care a asigurat interimatul. Mandatul sau a vizat o noua strategie de dezvoltare profitabila, modernizarea si restructurarea companiei, rebrandingul si relansarea portofoliului de produse, precum si finalizarea investitiei de peste 40 milioane de euro si lansarea noilor capacitati de productie construite langa Sibiu.

Strategia a inclus si dezvoltarea agresiva a businessului de export (estimat la 8% din cifra de afaceri in 2011) prin lansarea brandului Scandia in Ungaria, Bulgaria si Moldova, consolidarea cotei de piata in Romania prin inovatie continua, precum si lansarea a noi segmente de business precum QSR (restaurante cu servire rapida).

In 2010, producatorul de conserve Scandia Sibiu s-a rebranduit in Scandia Food. Principalele sale branduri sunt Scandia Sibiu Bucegi si Sadu.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...