Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rockwell Automation își deschide noi birouri în România

Autor: Maria Demetriadmarți, 7 iunie, 2016

Rockwell Automation Inc. (NYSE: ROK), cea mai mare companie din lume dedicată automatizării și informatizării industriale, se extinde în Europa Centrală și de Est: a deschis două noi birouri, în România, la București și în Ungaria, la Budapesta. Ambele birouri se vor baza pe profesioniști cu experiență în industrie care au lucrat îndelung cu manufacturierii din țară.

 

“Deși facem afaceri în aceste țări de câțiva ani, activitățile noastre locale au fost coordonate de la biroul din Praga, susținut de, spre exemplu, Vestra pentru Romania”, spune Peter Rozek, directorul operațiunilor de vânzări în Ungaria și România. “Vom continua să lucrăm îndeaproape cu membrii locali ai rețelei noastre de parteneri (PartnerNetwork) și să clădim pe baza relațiilor deja stabilite în ambele țări. Aceste două piețe sunt importante pentru noi, iar cele două centre noi ne ajută să susținem cel mai bine industriile și să ne servim clienții.”

 

“Această extindere face posibil accesul la un service foarte bun pentru manufacturierii din regiune”, comentează Reto Berner, director de vânzări EMEA la Rockwell Automation. “Scopul nostru este acela de a ne susține clienții să devină și să rămână competitivi la nivel global. Acest lucru se întâmplă și prin faptul că-I ajutăm să treacă la un mod inteligent de manufacturare, care a devenit promotorul numărul unu al industriilor și țărilor de pe întreg globul”.

 

Factorii economici și politici pun presiune asupra companiilor globale să devină mai competitive și, la nivel internațional, guvernele și-au dat seama că manufacturarea este un contributor considerabil la PIB și că este extrem de important ca națiunile să fie competitive. Mulți au creat inițiative naționale, cum e în Germania Industrie 4.0, sau în Statele Unite Advanced Manufacturing Partnership 2.0 (AMP 2.0).

 

Aceste viziuni și strategii tehnologice sunt importante pentru companiile ce se concentrează pe progresul strategiilor lor, pentru a rămâne competitive la nivel global. The Connected Enterprise este viziunea Rockwell Automation de a conecta informația de la nivelul fabricii la restul organizației. Este ceea ce duce la realizarea valorilor multor afaceri în acest moment deja. Pentru a afla mai multe, vă rugăm să accesați acest LINK.

 

Rockwell Automation Inc. (NYSE: ROK), cea  mai mare companie dedicată automatizării și informatizării industriale, își ajută clienții să fie mai productivi și lumea mai sustenabilă. Cu sediul în Milwaukee, Wis., Rockwell Automation are aproximativ 22 000 de angajați ce lucrează cu clienți din peste 80 de țări.

PartnerNetwork este o marcă înregistrată a Rockwell Automation, Inc.

Mirdatod va expune la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Firma Mirdatod Prod din Ibănești-Mureș, va participa și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, urmând să-și expună delicioasele produse lactate, fabricate dup[ la standul pe care îl va avea amenajat în zona Expo.   SC MIRDATOD PROD SRL a fost înfiinţată în anul 1994, cu sediul social în comuna...

Aqua DP își va expune tehnologiile la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Compania Aqua DP, una dintre numele de referință din domeniul tehnologiilor destinate prezervării mediului, furnizor al soluțiilor Microcat, își va expune ultima ofertă de produse și tehnologii în secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk 2019.   Aqua DP furnizează:   STAȚII DE EPURARE: Instalații...