Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rockwell Automation își deschide noi birouri în România

Autor: Maria Demetriadmarți, 7 iunie, 2016

Rockwell Automation Inc. (NYSE: ROK), cea mai mare companie din lume dedicată automatizării și informatizării industriale, se extinde în Europa Centrală și de Est: a deschis două noi birouri, în România, la București și în Ungaria, la Budapesta. Ambele birouri se vor baza pe profesioniști cu experiență în industrie care au lucrat îndelung cu manufacturierii din țară.

 

“Deși facem afaceri în aceste țări de câțiva ani, activitățile noastre locale au fost coordonate de la biroul din Praga, susținut de, spre exemplu, Vestra pentru Romania”, spune Peter Rozek, directorul operațiunilor de vânzări în Ungaria și România. “Vom continua să lucrăm îndeaproape cu membrii locali ai rețelei noastre de parteneri (PartnerNetwork) și să clădim pe baza relațiilor deja stabilite în ambele țări. Aceste două piețe sunt importante pentru noi, iar cele două centre noi ne ajută să susținem cel mai bine industriile și să ne servim clienții.”

 

“Această extindere face posibil accesul la un service foarte bun pentru manufacturierii din regiune”, comentează Reto Berner, director de vânzări EMEA la Rockwell Automation. “Scopul nostru este acela de a ne susține clienții să devină și să rămână competitivi la nivel global. Acest lucru se întâmplă și prin faptul că-I ajutăm să treacă la un mod inteligent de manufacturare, care a devenit promotorul numărul unu al industriilor și țărilor de pe întreg globul”.

 

Factorii economici și politici pun presiune asupra companiilor globale să devină mai competitive și, la nivel internațional, guvernele și-au dat seama că manufacturarea este un contributor considerabil la PIB și că este extrem de important ca națiunile să fie competitive. Mulți au creat inițiative naționale, cum e în Germania Industrie 4.0, sau în Statele Unite Advanced Manufacturing Partnership 2.0 (AMP 2.0).

 

Aceste viziuni și strategii tehnologice sunt importante pentru companiile ce se concentrează pe progresul strategiilor lor, pentru a rămâne competitive la nivel global. The Connected Enterprise este viziunea Rockwell Automation de a conecta informația de la nivelul fabricii la restul organizației. Este ceea ce duce la realizarea valorilor multor afaceri în acest moment deja. Pentru a afla mai multe, vă rugăm să accesați acest LINK.

 

Rockwell Automation Inc. (NYSE: ROK), cea  mai mare companie dedicată automatizării și informatizării industriale, își ajută clienții să fie mai productivi și lumea mai sustenabilă. Cu sediul în Milwaukee, Wis., Rockwell Automation are aproximativ 22 000 de angajați ce lucrează cu clienți din peste 80 de țări.

PartnerNetwork este o marcă înregistrată a Rockwell Automation, Inc.

SGS România a devenit Partener al Conferinței Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   vineri, 27 aprilie 2018

Prestigioasa companie SGS România a devenit partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Compania va fi reprezentată prin Divizia sa de Agricultură și Alimentație, prin domnul Tudor Suciu-Coordonator de Afaceri, urmând să...

Fotometric Instruments este Partener al Conferinței Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   vineri, 27 aprilie 2018

Firma Fotometric Instruments a devenit Partener al Conferinței Meat.Milk care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale pieței”.   Potrivit parteneriatului, Fotometric Instruments își va expune oferta...