Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rockwell Automation își deschide noi birouri în România

Autor: Maria Demetriadmarți, 7 iunie, 2016

Rockwell Automation Inc. (NYSE: ROK), cea mai mare companie din lume dedicată automatizării și informatizării industriale, se extinde în Europa Centrală și de Est: a deschis două noi birouri, în România, la București și în Ungaria, la Budapesta. Ambele birouri se vor baza pe profesioniști cu experiență în industrie care au lucrat îndelung cu manufacturierii din țară.

 

“Deși facem afaceri în aceste țări de câțiva ani, activitățile noastre locale au fost coordonate de la biroul din Praga, susținut de, spre exemplu, Vestra pentru Romania”, spune Peter Rozek, directorul operațiunilor de vânzări în Ungaria și România. “Vom continua să lucrăm îndeaproape cu membrii locali ai rețelei noastre de parteneri (PartnerNetwork) și să clădim pe baza relațiilor deja stabilite în ambele țări. Aceste două piețe sunt importante pentru noi, iar cele două centre noi ne ajută să susținem cel mai bine industriile și să ne servim clienții.”

 

“Această extindere face posibil accesul la un service foarte bun pentru manufacturierii din regiune”, comentează Reto Berner, director de vânzări EMEA la Rockwell Automation. “Scopul nostru este acela de a ne susține clienții să devină și să rămână competitivi la nivel global. Acest lucru se întâmplă și prin faptul că-I ajutăm să treacă la un mod inteligent de manufacturare, care a devenit promotorul numărul unu al industriilor și țărilor de pe întreg globul”.

 

Factorii economici și politici pun presiune asupra companiilor globale să devină mai competitive și, la nivel internațional, guvernele și-au dat seama că manufacturarea este un contributor considerabil la PIB și că este extrem de important ca națiunile să fie competitive. Mulți au creat inițiative naționale, cum e în Germania Industrie 4.0, sau în Statele Unite Advanced Manufacturing Partnership 2.0 (AMP 2.0).

 

Aceste viziuni și strategii tehnologice sunt importante pentru companiile ce se concentrează pe progresul strategiilor lor, pentru a rămâne competitive la nivel global. The Connected Enterprise este viziunea Rockwell Automation de a conecta informația de la nivelul fabricii la restul organizației. Este ceea ce duce la realizarea valorilor multor afaceri în acest moment deja. Pentru a afla mai multe, vă rugăm să accesați acest LINK.

 

Rockwell Automation Inc. (NYSE: ROK), cea  mai mare companie dedicată automatizării și informatizării industriale, își ajută clienții să fie mai productivi și lumea mai sustenabilă. Cu sediul în Milwaukee, Wis., Rockwell Automation are aproximativ 22 000 de angajați ce lucrează cu clienți din peste 80 de țări.

PartnerNetwork este o marcă înregistrată a Rockwell Automation, Inc.

Lactatele Baciul-Competitivitate prin preț și calitate!
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

SC MERIDIAN AGROIND SRL, deținătoarea de drept a brand-ului Baciul, a început producția de lactate în decembrie 1999. Firma are sediul în municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău și are ca obiect de activitate fabricarea produselor lactate proaspete și a brânzeturilor. Am dorit întotdeauna să ne diferențiem de concurență prin...

Grupul de firme Safir participă la Târgul Internațional SIAL
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

(Comunicat) Grupul de firme Safir, o afacere de familie cu capital 100% românesc, cu peste 27 ani de experiență în industria cărnii, participa la cea de-a 28-a ediție a târgului SIAL, cel mai mare eveniment internațional dedicat industriei alimentareîn cadrul standului României.   Evenimentul va avea loc la Paris, în perioada...