Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Romania, a 16-a tara din lume la capitolul interes pentru investitori

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Romania ocupa locul 16 intre cele mai atractive 25 de destinatii pentru investitii straine din lume, inaintea Cehiei sau Rusiei, potrivit unui studiu al firmei de consultanta A.T. Kearney privind perceptia directorilor celor mai mari companii din lume.

Studiul, citat de ziarul Capital, considera China drept cea mai buna tinta pentru investitii, la fel ca si in 2007, iar urmatoarele doua pozitii sunt ocupate de Statele Unite si India.

Top zece este completat de Brazilia (locul 4), Germania (5), Polonia (6), Australia (7), Mexic (8), Canada (9) si Marea Britanie (10). A.T. Kearney foloseste pentru comparatie un studiu din 2007, in care Romania nu a fost inclusa printre cele mai atractive 25 de economii.

Safir: Tu știi cum să alegi preparatele și semipreparatele din carne de pui?
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

(Comunicat) Ritmul de viață alert ne determină deseori să recurgem la soluții menite să ne simplifice viața și care să nu implice prea multe resurse de timp și de energie consumate. La nivel culinar, această alegere se reflectă în orientarea către produsele preparate și semipreparate.   Provocarea consumatorului rezidă...

Bento Cloud Services: Mai multă disponibilitate și securitate a datelor
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

(Comunicat) Bento, companie romaneasca cu peste 10 ani de experienta in livrarea de servicii de externalizare IT si servicii Cloud, ofera prin intermediul Bento Cloud Services, servicii de consultanta, implementare si migrare. Serviciile sunt livrate de pe cele mai puternice platforme cloud de pe piata,ca Microsoft Azure sau...