Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Romania a importat anul trecut produse agroalimentare de 3,7 mld euro si a exportat de 2,18 mld euro

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Romania a importat pe parcursul anului 2009 produse agroalimentare in valoare de 3,7 miliarde euro si a exportat de doar 2,18 miliarde de euro, potrivit datelor furnizate de Minsterul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

Astfel, cele mai importante importuri realizate in 2009 au fost cele de carne de porc proaspata, refrigerata sau congelata, in valoare de circa 380 milioane euro.Romania a importat semnificativ in 2009 si carne de pasare (157 mil. euro), zahar din trestie sau sfecla-de-zahar (193 mil. euro), porumb (130 mil. euro).

De asemenea, Romania a importat produse de brutarie si patiserie (95,7 mil. euro), cafea (95 mil. euro), branzeturi si casuri (76 mil. euro), seminte de floarea-soarelui (73 mil. euro), precum si grau (77,8 mil. euro).

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...