Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Romania a importat anul trecut produse agroalimentare de 3,7 mld euro si a exportat de 2,18 mld euro

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Romania a importat pe parcursul anului 2009 produse agroalimentare in valoare de 3,7 miliarde euro si a exportat de doar 2,18 miliarde de euro, potrivit datelor furnizate de Minsterul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

Astfel, cele mai importante importuri realizate in 2009 au fost cele de carne de porc proaspata, refrigerata sau congelata, in valoare de circa 380 milioane euro.Romania a importat semnificativ in 2009 si carne de pasare (157 mil. euro), zahar din trestie sau sfecla-de-zahar (193 mil. euro), porumb (130 mil. euro).

De asemenea, Romania a importat produse de brutarie si patiserie (95,7 mil. euro), cafea (95 mil. euro), branzeturi si casuri (76 mil. euro), seminte de floarea-soarelui (73 mil. euro), precum si grau (77,8 mil. euro).

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...