Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

România a participat la GulfFood Dubai cu 15 companii

Autor: Meat MIlkluni, 29 februarie, 2016

(Comunicat) In perioada 21-25 Februarie 2016, Asociatia pentru Promovarea Alimentului Romanesc – APAR, membra a Federatiei Nationale PRO AGRO a organizat  impreuna cu Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri –  MECRMA participarea Romaniei, cu pavilion national, la expozitia Gulfood Dubai, UAE. Datorita Consulatului Romaniei in Dubai, spatiul expozitional alocat producatorilor romani a fost in zona Arena a expozitiei Gulfood Dubai, zona unde au expus toti jucatorii importanti europeni, fapt care a potentat efectul comercial al prezentei fizice cu stand a Romaniei la aceasta manifestare.

 

La aceast eveniment au participat 15 producatori din Romania:  Annabella Fabrica de conserve Raureni, Artesans del Sucre, Avicola Gaesti, Boromir Ind, Croco, Five Continents Group, Germino, Kalpo, MGC International Investments, Natural, Orlando Import Export 2001, Pambac, Rochus, Romdil Com si Scandia Food.

Producatorii romani si-au promovat oferta de export, atat in standul Romaniei cat si in cadrul degustarilor desfasurate in timpul targului. Romania a promovat la acest targ produse din sectoarele de carne, conserve, panificatie, patiserie si dulciuri, ceaiuri, dulceturi, branzeturi si fructe uscate.

 

APAR isi propune ca prin programul de promovare a exporturilor sa faca din alimentul romanesc un un motiv de mandrie nationala si un motor al economiei romanesti.

La manifestarea din acest an au fost prezenti peste 90.000 de oameni de afaceri din peste 160 de tari. Cele mai mari retele de supermarketuri si hipermarketuri, discounteri, distribuitori si importatori au vizitat pavilioanele expozitionale. Targul Gulfood Dubai reprezinta cea mai importanta conexiune comerciala intre continentele globului.

Medalie de Aur pentru echipa UGAL, la concursul internațional Ecotrophelia
Autor: meatmilk  /   joi, 25 octombrie 2018

Ana-Georgiana Popa, Alina-Marina Chirilă şi Adelina Pricope, studente ale Universității „Dunărea de Jos” din Galaţi, au fost premiate cu Medalia de Aur, pentru creația lor, îngheţata din gutui, prune şi zer, în cadrul competiției internaționale Ecotrophelia, manifestare conexă târgului SIAL de la Paris.   Proiectul,...

IFFA 2019: Reuniunea la nivel înalt a Industriei mondiale a cărnii
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 octombrie 2018

(Comunicat)  O nouă sală de expoziții, un aspect optimizat, un spațiu de expunere mai mare și înregistrări de la toți liderii de piață - acestea sunt semnele pozitive ale ediției celui mai mare târg al Industriei mondiale a Cărnii, IFFA 2019.   În acest fel, Industria demonstrează un angajament ferm față de cel mai...