Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

România cere oficial deblocarea exportului de porci vii

Autor: Maria Demetriadluni, 6 iunie, 2016

Azi, România cere, Comisiei Europene, deblocarea exportului de porci vii în spaţiul comunitar prin trecerea ţării în anexa I a Deciziei europene, ceea ce va oferi producătorilor români posibilitatea de a intra şi pe alte pieţe din afara Uniunii Europene.

 

Acest subiect va fi prezentat şi susţinut de către ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, şi preşedintele Autorităţii Naţionale Sanitară Veterinară şi pentru Sigurana Alimentelor (ANSVSA), Radu Roatiş, care se vor întâlni cu comisarul european pentru Sănătate şi Siguranţă Alimentară, Vyentis Andriukaitis.

 

Achim Irimescu a declarat că discuţiile cu comisarul european vor viza şi măsurile luate de România în privinţa unor boli care evoluează în apropiere de graniţele ţării, respectiv a pestei porcine africane şi a dermatozei nodulare contagioase a bovinelor, precum şi despre sistemului de ecarisare.

ACEBOP a devenit Partener Oficial al conferinței Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   marți, 19 martie 2019

Asociația Crescătorilor și Exportatorilor de Bovine, Ovine și Porcine din România-ACEBOP, a devenit Partener Oficial al expo-conferinței internaționale Mat Milk, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, și care va purta titlul ”Protejarea interesului național în condițiile globalizării...

Angst își va expune produsele Premium la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   marți, 19 martie 2019

Companie etalon al calității din domeniul procesării cărnii, Angst își va expune produsele Premium la standul pe care îl va avea amenajat în secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk 2019.   Cu o istorie de aproape 30 de ani, Angst s-a poziționat din prima clipă în elita procesatorilor din România, produsele...