Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Romania, la greenweek-berlin 1012

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, Valeriu Tabara, a participat, miercuri, 18 ianuarie 2012, la receptia oficiala a jurnalistilor acreditati la Expozitia Internationala pentru Industrie Alimentara, Agricultura si Horticultura, Saptamana Verde – Berlin 2012.

La eveniment au mai participat ministrul federal al alimentatiei, agriculturii si protectiei consumatorului, Ilse Aigner, Directorul pentru Diplomatie si Dialog intre Civilizatii din Ministerul Afacerilor Externe, Heinrich Kreft, presedintele Centrului Expozitional Messe Berlin, Raymund Hosch, presedintele Federatiei Internationale a Jurnalistilor in Agricultura (IFAJ), Mike Wilson, si presedintele Societatii Jurnalistilor Germani din Agricultura, Katharina Seuser.

Aceasta este o intalnire traditionala a ministrului federal al agriculturii, care are loc in avanpremiera Expozitiei Internationale Saptamana Verde, la care participa si ministrul agriculturii al tarii partenere in organizarea celui mai mare eveniment din lume in domeniul agriculturii. Anul acesta, Romania are onoarea de a indeplini acest rol deosebit de important care semnifica asumarea unor responsabilitati, dar si numeroase oportunitati.

Cu aceasta ocazie, s-au aflat in sala numerosi jurnalisti membri ai IFAJ, dar si jurnalisti recomandati de ambasadele Germaniei in diferite tari. Astfel, au fost prezenti la intalnire jurnalisti din Belgia, Marea Britanie, Franta, Federatia Rusa, Ucraina, Uzbekistan, Danemarca, Finlanda, Lituania, Letonia, Elvetia, Serbia, Africa de Sud, India, SUA etc.
Receptia a fost deschisa de presedintele Messe Berlin cu o mica introducere a editiei din acest an a Saptamanii Verzi, cu cateva date despre statele participante si despre produsele care urmeaza a fi expuse cu aceasta ocazie.

A urmat cuvantul de bun venit al reprezentantului Ministerului Afacerilor Externe, cu o scurta istorie a expozitiei organizate in fiecare inceput de an la Berlin, dar si o scurta descriere a importantei acesteia pentru agricultura Germaniei, in primul rand, dar si a lumii intregi.
La randul sau, ministrul Valeriu Tabara a vorbit despre importanta participarii Romaniei la acest mare eveniment international din 1973 pana in prezent, dar, mai ales, despre importanta prezentarii din acest an in calitate de stat partener, o mare oportunitate pentru agricultura Romaniei sa isi dovedeasca valoarea si capacitatea fata de lumea intreaga. De asemenea, ministrul roman al agriculturii a vorbit despre realizarile si perspectivele agriculturii romanesti, care are un mare potential prin folosirea unor tehnologii moderne, avand posibilitatea obtinerii unor performante deosebite din perspectiva asigurarii securitatii alimentare.

Ministrul federal al agriculturii a incheiat cu un mesaj de bun venit prin care a reamintit asistentei situatia din zonele lovite de criza alimentara si obligatia tuturor statelor lumii de a actiona in comun pentru a face fata acestei situatii. De asemenea, Ilse Aigner s-a declarat incantata de colaborarea cu Romania in calitate de stat partener.
Seara a luat sfarsit cu intrebari adresate celor doi ministri de catre numerosii jurnalisti prezenti in sala.

Vizibilitatea în online a mărcilor de lactate în luna noiembrie
Autor: meatmilk  /   luni, 17 decembrie 2018

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de lactate, in on-line, pentru luna noiembrie 2018.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele...

Top-ul vizibilității în on-line a mărcilor de carne în luna noiembrie
Autor: meatmilk  /   luni, 17 decembrie 2018

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de carne, in on-line, pentru luna noiembrie 2018.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele pentru...