Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Romania, locul 2 in ue la preturile alimentelor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform recolta.eu, preturile reduse ale produselor alimentare si ale bauturilor non-alcoolice plaseaza Romania pe locul 2 in UE-27, situandu-se la 67% din media europeana, conform unui studiu realizat de Andreea Paul Vass, consilier de stat.

Preturile bunurilor si serviciilor oferite de hoteluri si restaurante pozitioneaza Romania pe acelasi loc, nivelul lor fiind la jumatate fata de media europeana. Bulgaria are cele mai mici preturi din UE-27 la aceste categorii, in timp ce Danemarca (153%) si Suedia (138%) au cele mai mari preturi.

Preturile mici la bunurile si serviciile de consum pozitioneaza Romania pe locul doi in UE-27, in anul 2010. Preturile se europeana), in timp ce Danemarca(143%), Finlanda (123%) si Luxemburg (120%) au cele mai mari preturi la bunurile si serviciile de consum.

Defalcat pe categorii, Romania a inregistrat cele mai mici preturi din UE-27 la bauturi alcoolice si tutun, precum si la echipamentele personale de transport, acestea situandu-se la 64%, respectiv 88% din media europeana. Statele cu cele mai mari niveluri de preturi sunt Irlanda – 136% si Marea Britanie – 142%.

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...