Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Romania, locul 2 in ue la preturile alimentelor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform recolta.eu, preturile reduse ale produselor alimentare si ale bauturilor non-alcoolice plaseaza Romania pe locul 2 in UE-27, situandu-se la 67% din media europeana, conform unui studiu realizat de Andreea Paul Vass, consilier de stat.

Preturile bunurilor si serviciilor oferite de hoteluri si restaurante pozitioneaza Romania pe acelasi loc, nivelul lor fiind la jumatate fata de media europeana. Bulgaria are cele mai mici preturi din UE-27 la aceste categorii, in timp ce Danemarca (153%) si Suedia (138%) au cele mai mari preturi.

Preturile mici la bunurile si serviciile de consum pozitioneaza Romania pe locul doi in UE-27, in anul 2010. Preturile se europeana), in timp ce Danemarca(143%), Finlanda (123%) si Luxemburg (120%) au cele mai mari preturi la bunurile si serviciile de consum.

Defalcat pe categorii, Romania a inregistrat cele mai mici preturi din UE-27 la bauturi alcoolice si tutun, precum si la echipamentele personale de transport, acestea situandu-se la 64%, respectiv 88% din media europeana. Statele cu cele mai mari niveluri de preturi sunt Irlanda – 136% si Marea Britanie – 142%.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...