Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Romania negociaza ridicarea intreruperii platilor pentru pescuitul oceanic

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Agroinfo, o delegatie a Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) se afla azi, 15 martie 2012, la Bruxelles, la Directia Generala Afaceri Maritime si Pescuit (DGMARE) din cadrul Comisiei Europene.

Delegatia condusa de Marisanda Piriianu, director general interimar al Directiei Generale – Autoritatea de Management pentru Programul Operational pentru Pescuit din cadrul MADR se afla la Bruxelles pentru prezentarea stadiului de implementare in Romania a Programului Operational pentru Pescuit (POP).

In acest sens, se are in vedere realizarea unui calendar pentru implementarea unor actiuni necesare ridicarii intreruperii platilor pentru POP. Alte subiecte care vor fi dezbatute cu aceasta ocazie sunt noul fond european pentru perioada 2014 – 2020 (Fondul european pentru pescuit si afaceri maritime – EMFF) si reforma Politicii Comune in Domeniul Pescuitului.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...