Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Romania negociaza ridicarea intreruperii platilor pentru pescuitul oceanic

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Agroinfo, o delegatie a Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) se afla azi, 15 martie 2012, la Bruxelles, la Directia Generala Afaceri Maritime si Pescuit (DGMARE) din cadrul Comisiei Europene.

Delegatia condusa de Marisanda Piriianu, director general interimar al Directiei Generale – Autoritatea de Management pentru Programul Operational pentru Pescuit din cadrul MADR se afla la Bruxelles pentru prezentarea stadiului de implementare in Romania a Programului Operational pentru Pescuit (POP).

In acest sens, se are in vedere realizarea unui calendar pentru implementarea unor actiuni necesare ridicarii intreruperii platilor pentru POP. Alte subiecte care vor fi dezbatute cu aceasta ocazie sunt noul fond european pentru perioada 2014 – 2020 (Fondul european pentru pescuit si afaceri maritime – EMFF) si reforma Politicii Comune in Domeniul Pescuitului.

Domnul Adrian Bența va fi speaker al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

Unul dintre cei mai mari experti financiari din Romania, domnul Adrian Benta, va fi speaker al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, evenimant care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale...

Programul MADR de înființare și dezvoltare a formelor asociative
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că se află în desfășurare licitația deschisă pentru atribuirea contractului privind „Consiliere acordată producătorilor agricoli în vederea înființării și dezvoltării formelor asociative în sectorul agricol”, număr anunț de participare în SEAP nr....