Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Romania negociaza ridicarea intreruperii platilor pentru pescuitul oceanic

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Agroinfo, o delegatie a Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) se afla azi, 15 martie 2012, la Bruxelles, la Directia Generala Afaceri Maritime si Pescuit (DGMARE) din cadrul Comisiei Europene.

Delegatia condusa de Marisanda Piriianu, director general interimar al Directiei Generale – Autoritatea de Management pentru Programul Operational pentru Pescuit din cadrul MADR se afla la Bruxelles pentru prezentarea stadiului de implementare in Romania a Programului Operational pentru Pescuit (POP).

In acest sens, se are in vedere realizarea unui calendar pentru implementarea unor actiuni necesare ridicarii intreruperii platilor pentru POP. Alte subiecte care vor fi dezbatute cu aceasta ocazie sunt noul fond european pentru perioada 2014 – 2020 (Fondul european pentru pescuit si afaceri maritime – EMFF) si reforma Politicii Comune in Domeniul Pescuitului.

Rondocarton își va expune soluțiile de ambalare la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 18 martie 2019

Rondocarton, parte a companiei austriece Rondo Ganahl Aktiengesellschaft, își va expune soluțiile de ambalare în secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk, eveniment care va avea loc la Hotel Alpin din Poiana Brașov, în zilele de 30 și 31 mai.   Rondo Ganahl Aktiengesellschaft este o companie de familie...

Efectele tehnologiei HHP asupra componentelor laptelui
Autor: Cristina Gavrilut  /   luni, 18 martie 2019

Tratamentele termice tradiționale aplicate la prelucrarea laptelui au o calitate nutrițională mai scăzută, deoarece mulți nutrienți sunt labili la căldură. Pentru a depăși această problemă, s-au dezvoltat câteva tehnologii de procesare non-termică, inclusiv procesarea la presiune hidrostatică înaltă (HHP), în care, presiuni...