Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Romania, posibil partener al germaniei la biofach nuremberg 2013

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Agerpres citat in Agroinfo, Romania a fost invitata sa devina anul viitor partenerul Germaniei la cel mai mare targ de produse ecologice din lume – Biofach Nuremberg 2013, costurile totale pentru derularea acestui parteneriat fiind estimate la circa 500.000 de euro.

Costurile estimate pentru derularea acestui parteneriat se ridica la circa 500.000 de euro, o suma rezonabila in conditiile in care numai participarea Romaniei cu pavilion national, in cadrul acestui targ, necesita investitii de circa 300.000 de euro.

Noul ministru al Agriculturii, Stelian Fuia, a confirmat beneficiile semnarii unui astfel de parteneriat, tinand cont de potentialul Romaniei pe acest segment, dar si de cererea crescuta de astfel de produse pe piata europeana.

Prezenta Romaniei in calitate de stat partener reprezinta o oportunitate deosebita pentru agricultura ecologica din Romania deoarece va exista posibilitatea de a expune produsele pe un spatiu mult mai mare, dar si mai multe posibilitati de promovare.

Romania va fi prezenta in acest an cu 24 de firme la Biofach 2012, din care 20 cu stand propriu in pavilionul 4, standurile 4-260/4-270/4-360. In data de 17 februarie, in cadrul pavilionului national al Romaniei, va avea loc seminarul Romanian Organic Forum – Nuremberg 2012, unde vor participa reprezentanti ai Ministerului Agriculturii, ai MECMA precum si reprezentanti ai companiilor germane.

Evenimentul se va desfasura in Germania, la Nuremberg, in perioada 15-18 februarie 2012, fiind sustinut de Asociatia Operatorilor din Agricultura Ecologica – „Bio Romania” si de Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri – Departamentul de Comert Exterior.
Biofach reprezinta cea mai mare expozitie mondiala de produse ecologice, ce se caracterizeaza prin diversitatea produselor, prin prisma participarii a peste 2.500 de firme expozante, din peste 90 de tari, o suprafata de expunere de 88.500 metri patrati si peste 44.500 de vizitatori, din care peste 20.000 din afara Germaniei. Partenerul Germaniei la Biofach Nuremberg din 2012 este India.

FAO: Crizele alimentare și foamea acută se intensifică
Autor: meatmilk  /   vineri, 23 martie 2018

(Comunicat) Aproximativ 124 milioane de persoane din 51 de țări au fost afectate de insecuritate alimentară acută în 2017, cu 11 milioane de persoane mai mult decât în anul precedent – potrivit celei mai recente ediții a Raportului Global privind Crizele Alimentare.   Raportul definește insecuritatea alimentară acută ca și...

Wave Division a lansat tehnologia de detecție facială a consumatorilor
Autor: Nora Marin  /   vineri, 23 martie 2018

Petrivit unei prezentări publicată pe site-ul agenției, Wave Division a lansat un nou serviciu care analizează comportamentul cumpărătorului când acesta se află în fața unui raft sau a unui mesaj publicitar, pentru o înțelegere mult mai profundă a modului în care consumatorii interacționează cu brandurile în magazine,...