Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Romania, prezenta la expozitia saptamana verde de la berlin

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Romania participa, in perioada 15 – 24 ianuarie 2010, cu un pavilion national la cea de-a 75-a editie a Expozitiei internationale pentru industrie alimentara, agricultura si horticultura Saptamana Verde”, organizata la Berlin in Germania, se transmite intr-un comunicat al Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

In cadrul expozitiei, pe o suprafata de 165 mp, firme romanesti de profil expun o gama diversificata de produse agroalimentare, cum ar fi: miere si produse apicole, vinuri, palinca, fructe, tincturi de plante, branzeturi, conserve de legume si fructe, produse de panificatie, magiun.

Expozitia internationala ‘'Saptamana Verde'' este considerata cel mai mare eveniment de specialitate in domeniul alimentar si agricol din Europa, in anul 2009 participand 1.500 de expozanti din 56 de tari, din care 33 de tari cu pavilioane nationale, printre care s-a numarat si Romania. Incepand cu editia din 2003, Romania a fost prezenta an de an, cu pavilion national.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...