Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Romania, prezenta la expozitia saptamana verde de la berlin

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Romania participa, in perioada 15 – 24 ianuarie 2010, cu un pavilion national la cea de-a 75-a editie a Expozitiei internationale pentru industrie alimentara, agricultura si horticultura Saptamana Verde”, organizata la Berlin in Germania, se transmite intr-un comunicat al Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

In cadrul expozitiei, pe o suprafata de 165 mp, firme romanesti de profil expun o gama diversificata de produse agroalimentare, cum ar fi: miere si produse apicole, vinuri, palinca, fructe, tincturi de plante, branzeturi, conserve de legume si fructe, produse de panificatie, magiun.

Expozitia internationala ‘'Saptamana Verde'' este considerata cel mai mare eveniment de specialitate in domeniul alimentar si agricol din Europa, in anul 2009 participand 1.500 de expozanti din 56 de tari, din care 33 de tari cu pavilioane nationale, printre care s-a numarat si Romania. Incepand cu editia din 2003, Romania a fost prezenta an de an, cu pavilion national.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...