Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Romania, prezenta la expozitia saptamana verde de la berlin

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Romania participa, in perioada 15 – 24 ianuarie 2010, cu un pavilion national la cea de-a 75-a editie a Expozitiei internationale pentru industrie alimentara, agricultura si horticultura Saptamana Verde”, organizata la Berlin in Germania, se transmite intr-un comunicat al Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

In cadrul expozitiei, pe o suprafata de 165 mp, firme romanesti de profil expun o gama diversificata de produse agroalimentare, cum ar fi: miere si produse apicole, vinuri, palinca, fructe, tincturi de plante, branzeturi, conserve de legume si fructe, produse de panificatie, magiun.

Expozitia internationala ‘'Saptamana Verde'' este considerata cel mai mare eveniment de specialitate in domeniul alimentar si agricol din Europa, in anul 2009 participand 1.500 de expozanti din 56 de tari, din care 33 de tari cu pavilioane nationale, printre care s-a numarat si Romania. Incepand cu editia din 2003, Romania a fost prezenta an de an, cu pavilion national.

Meat.Milk 2019: În ziua de 31 mai, fii prezent la Forum Retail!
Autor: meatmilk  /   marți, 26 martie 2019

Tendințele de globalizare ale piețelor internaționale de carne și lapte se manifestă tot mai pregnant. Puși în fața acestei noi realități, fermierii, procesatorii și retail-ul din România trebuie să își adapteze afacerile. Cum vor reuși să facă acest lucru, în condițiile în care se propune o nouă paradigmă legislativă? Cum...

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...