Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Romania prezenta la targului international biofach 2010

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Romania a participat la cea de a XXI-a editie a Targului International BioFach 2010 desfasurat la Nuremberg, Germania, in perioada 17-20 februarie 2010. Cele 14 firme romanesti prezente au expus produse ecologice certificate, reprezentative pentru schimburile intra si extracomunitare ale acestui sector, printre care: cereale si plante tehnice, miere si alte produse apicole, fructe de padure, plante medicinale, ciuperci, produse procesate.

Participarea Romaniei la BioFach 2010 a fost inclusa In Programul pentru participarea agentilor economici la targuri si expozitii internationale, cu sprijin de la bugetul de stat al Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri si constituie una din masurile de sprijin a sectorului de agricultura ecologica cuprinsa in Strategia nationala de export – componenta produse ecologice 2010-2014, elaborata in colaborare cu Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

Efectele dietei cu peleți asupra performanței păsărilor de curte
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 18 septembrie 2019

Prelucrarea furajelor în pelete uniforme și durabile oferă beneficii semnificative, iar densitatea în vrac crescută, reduce segregarea și praful de alimentare, reducând astfel pierderile. Eficiența de conversie a furajelor este mult îmbunătățită, în nutriția puilor, deoarece duce la scăderea deversărilor de furaje în timpul...

Top-ul vizibilității mărcilor de carne în on-line, în luna august 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 16 septembrie 2019

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei  TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de carne, in on-line, pentru luna august 2019.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele pentru...