Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

România, prima ţară care transmite PNDR la UE

Autor: Meat MIlkmarți, 1 iulie, 2014

(Agerpres) Programul Naţional de Dezvoltare Rurale va fi trimis astăzi, la Bruxelles, România fiind prima ţară membră a Uniunii Europene care transmite oficial programul autorităţilor europene responsabile, a anunţat Daniel Constantin, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

„Suntem prima ţară, se pare, aşa îmi spun sursele, care transmite PNDR-ul. Pe calendarul nostru, lucrurile aşa ar trebui să meargă. Depinde acum cât de repede merg discuţiile cu Comisia.

Şi asta nu depinde neapărat de schimbarea conducerii comisariatului pentru Agricultură, pentru că serviciile de specialitateale Comisiei Europene funcţionează în continuare fără nicio problemă. Niciodată nu s-a oprit un proces de genul acesta din cauze care ţin de schimbări de Comisie”, a explicat Daniel Constantin.

Ultima oră! 850 de agenți economici din sectorul cărnii, investigați ACUM de IGPR
Autor: Meat MIlk  /   joi, 11 decembrie 2014

Conform unui comunicat emis de IGPR, chiar la această oră se află în desfășurare o acțiune la nivel național în care cca 850 de agenți economici din sectorul cărnii între care se numără producători, procesatori și firme care comercializează carne și produse din carne sunt investigate de ofițeri de poliție specializați în...

TVA de 9 % doar pentru hotelieri
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 10 decembrie 2014

TVA de 9 % doar pentru hotelieri, așa se pare că s-a decis la negocierile cu FMI, C.E. și Banca Mondială! Aseară, într-o conferință de presă organizată la sediul Guvernului, Victor Ponta a anunțat că nivelul TVA-ului va fi redus doar pentru serviciile all-inclusive din regimul hotelier. La rândul său, Darius Vâlcov a anunțat tot...