Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Romania va accesa mai usor fonduri ue

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Agerpres citat de Evz, Comisia Europeana pune la dispozitia a sase tari membre ale UE, intre care si Romania, o cofinantare UE suplimentara a politicilor de coeziune, pescuit si dezvoltare rurala, esentiala pentru proiectele de impulsionare a cresterii si a competitivitatii.

Astfel, Romania, Grecia, Irlanda, Portugalia, Letonia si Ungaria vor putea sa-si diminueze contributia la proiectele pe care le cofinanteaza in prezent impreuna cu Uniunea Europeana, intr-un moment in care bugetele lor nationale sunt supuse unei presiuni considerabile.

In acest mod, programele care nu au fost inca executate din lipsa de fonduri nationale vor putea sa fie lansate si sa injecteze bani in economie.

Masura a fost decisa azi de executivul comunitar si este menita sa aduca o contributie semnificativa la relansarea unora dintre economiile din UE care se confrunta cu cele mai mari dificultati, se mentioneaza intr-un comunicat de presa dat publicitatii azi pe site-ul Comisiei Europene.

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...

Rabobank: În UE stocurile de intervenție la lapte vor fi absorbite și în T2
Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 19 aprilie 2019

Ulterior emiterii raportului de săptămâna trecută, referitor la rezultatele trimestrului 1, în afacerile cu lapte și lactate, Rabobank revine cu previziuni pentru T2, indicând că creșterea aprovizionării cu lapte este puțin probabil să aibă o evoluție favorabilă, până la începutul semestrului doi al anului 2019. Iată acum...