Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Romania va accesa mai usor fonduri ue

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Agerpres citat de Evz, Comisia Europeana pune la dispozitia a sase tari membre ale UE, intre care si Romania, o cofinantare UE suplimentara a politicilor de coeziune, pescuit si dezvoltare rurala, esentiala pentru proiectele de impulsionare a cresterii si a competitivitatii.

Astfel, Romania, Grecia, Irlanda, Portugalia, Letonia si Ungaria vor putea sa-si diminueze contributia la proiectele pe care le cofinanteaza in prezent impreuna cu Uniunea Europeana, intr-un moment in care bugetele lor nationale sunt supuse unei presiuni considerabile.

In acest mod, programele care nu au fost inca executate din lipsa de fonduri nationale vor putea sa fie lansate si sa injecteze bani in economie.

Masura a fost decisa azi de executivul comunitar si este menita sa aduca o contributie semnificativa la relansarea unora dintre economiile din UE care se confrunta cu cele mai mari dificultati, se mentioneaza intr-un comunicat de presa dat publicitatii azi pe site-ul Comisiei Europene.

Ministrul Petre Daea s-a întâlnit cu omologul său din Sultanatul Oman
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) Marți, 6 noiembrie 2018, la sediul Ministerului Agriculturii și Pescuitului din Sultanatul Oman a avut loc întrevederea oficială între ministrul agriculturii Petre Daea si omologul său, dr. Foad Jaafar Sajwani.   Cu această ocazie au fost puse în discuție posibilitățile de colaborare bilaterală sectorială,...

ANZ participă la lucrările tehnice de calificare și clasare a cabalinelor
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) În perioada octombrie-decembrie 2018, Agenția Națională pentru Zootehnie  participă la Comisia Naţională de Clasare şi Evaluare a Cabalinelor ce desfășoară lucrări tehnice de calificare și clasare a cabalinelor din cadrul hergheliilor de stat.   Clasarea și calificarea cabalinelor se realizează de două ori...