Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Romania va accesa mai usor fonduri ue

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Agerpres citat de Evz, Comisia Europeana pune la dispozitia a sase tari membre ale UE, intre care si Romania, o cofinantare UE suplimentara a politicilor de coeziune, pescuit si dezvoltare rurala, esentiala pentru proiectele de impulsionare a cresterii si a competitivitatii.

Astfel, Romania, Grecia, Irlanda, Portugalia, Letonia si Ungaria vor putea sa-si diminueze contributia la proiectele pe care le cofinanteaza in prezent impreuna cu Uniunea Europeana, intr-un moment in care bugetele lor nationale sunt supuse unei presiuni considerabile.

In acest mod, programele care nu au fost inca executate din lipsa de fonduri nationale vor putea sa fie lansate si sa injecteze bani in economie.

Masura a fost decisa azi de executivul comunitar si este menita sa aduca o contributie semnificativa la relansarea unora dintre economiile din UE care se confrunta cu cele mai mari dificultati, se mentioneaza intr-un comunicat de presa dat publicitatii azi pe site-ul Comisiei Europene.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...