Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Romania va cere ce taxarea inversa la carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(Agerpres) Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara, a declarat recent ca va discuta, la intalnirea pe care o va avea pe 8 noiembrie cu comisarul european pentru sanatate si politica consumatorului, John Dali, despre introducerea taxarii inverse la carne, in vederea reducerii evaziunii in domeniu.

Am facut demersuri la UE pentru taxarea inversa. Ce am facut la cereale, si se resimte, o putem face la legume, fructe, inclusiv la carne. O sa am o intalnire pe 8 cu comisarul european John Dali.

Printre alte probleme, vom discuta si chestiunea legata de taxarea inversa la carne, pentru ca astfel vom putea stopa evaziunea fiscala si importul de produse de calitate indoielnica si vor putea sa se dezvolte parteneriate cu producatorii romani.(…) Foarte multi bani vor iesi la suprafata. Nu zeci, eu cred ca sunt sute de milioane de euro, a spus Valeriu Tabara.

ANPC a amendat hipermarket-uri din Oltenia
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Urmare a actiunilor de control efectuate de o echipa a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), formata din comisari ai corpului de control, ai Directiei Generale de Control si ai Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) S-V Oltenia, coordonati de seful Corpului de Control al Presedintelui...

Se reia schimbul comercial agroalimentar cu Republica Iran
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță că, datorită eforturilor diplomatice și ale Guvernului României din ultima perioadă, a fost deschisă piața de export pentru ovine cu Republica Iran.   Astfel, în ianuarie 2019 a fost agreat modelul de certificat de export între Autoritatea Națională...