Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Romania va cere ce taxarea inversa la carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(Agerpres) Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara, a declarat recent ca va discuta, la intalnirea pe care o va avea pe 8 noiembrie cu comisarul european pentru sanatate si politica consumatorului, John Dali, despre introducerea taxarii inverse la carne, in vederea reducerii evaziunii in domeniu.

Am facut demersuri la UE pentru taxarea inversa. Ce am facut la cereale, si se resimte, o putem face la legume, fructe, inclusiv la carne. O sa am o intalnire pe 8 cu comisarul european John Dali.

Printre alte probleme, vom discuta si chestiunea legata de taxarea inversa la carne, pentru ca astfel vom putea stopa evaziunea fiscala si importul de produse de calitate indoielnica si vor putea sa se dezvolte parteneriate cu producatorii romani.(…) Foarte multi bani vor iesi la suprafata. Nu zeci, eu cred ca sunt sute de milioane de euro, a spus Valeriu Tabara.

Guvernul a decis continuarea programului Laptele școlar
Autor: meatmilk  /   luni, 5 august 2019

(Comunicat) În Ședința Guvernului din 31 iulie 2019 a fost aprobată o Hotărâre pentru stabilirea bugetului de implementare a Programului pentru şcoli al României în perioada 2017-2023 pentru anul şcolar 2019-2020 și pentru modificarea și completarea HG nr. 640/2017 pentru aprobarea Programului pentru şcoli al României în perioada...

Pe Litoral, ANSVSA amendează de zor pe cei care încalcă legislația privind siguranța alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 2 august 2019

(Comunicat) Seria controalelor în unităţile amplasate în cele 7 zone de interes turistic – Năvodari, Mamaia Nord, Mamaia Centru, Mamaia Sud, Eforie, Costineşti şi Mangalia – a continuat şi în săptămâna 22.07.2019 – 28.07.2019, unde medicii veterinari oficiali, care activează în cadrul Comandamentului Sezon Estival 2019, au...