Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Romania va cere ce taxarea inversa la carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(Agerpres) Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara, a declarat recent ca va discuta, la intalnirea pe care o va avea pe 8 noiembrie cu comisarul european pentru sanatate si politica consumatorului, John Dali, despre introducerea taxarii inverse la carne, in vederea reducerii evaziunii in domeniu.

Am facut demersuri la UE pentru taxarea inversa. Ce am facut la cereale, si se resimte, o putem face la legume, fructe, inclusiv la carne. O sa am o intalnire pe 8 cu comisarul european John Dali.

Printre alte probleme, vom discuta si chestiunea legata de taxarea inversa la carne, pentru ca astfel vom putea stopa evaziunea fiscala si importul de produse de calitate indoielnica si vor putea sa se dezvolte parteneriate cu producatorii romani.(…) Foarte multi bani vor iesi la suprafata. Nu zeci, eu cred ca sunt sute de milioane de euro, a spus Valeriu Tabara.

EDA, dezamăgită de limitarea Observatorului laptelui de către P.E.
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 23 mai 2018

Asociația Europeană a Producătorilor de Lactate (EDA) a declarat că regretă direcția adoptată de Comisia pentru agricultură a Parlamentului European (COMAGRI) prin votul privind raportul deputatului Herbert Dorfmann, acela care susținea întărirea rolului Observatorului laptelui. În opoziție, însă, parlamentarii europeni au votat...

Top-ul lunii aprilie al vizibilității în online a mărcilor de carne
Autor: meatmilk  /   miercuri, 23 mai 2018

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei TreeWorks, au dat publicitatii Top-ulvizibilitatii marcilor de carne si produse din carne, in online, pentru luna aprilie 2018.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai...