Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Romania va cere ce taxarea inversa la carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(Agerpres) Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara, a declarat recent ca va discuta, la intalnirea pe care o va avea pe 8 noiembrie cu comisarul european pentru sanatate si politica consumatorului, John Dali, despre introducerea taxarii inverse la carne, in vederea reducerii evaziunii in domeniu.

Am facut demersuri la UE pentru taxarea inversa. Ce am facut la cereale, si se resimte, o putem face la legume, fructe, inclusiv la carne. O sa am o intalnire pe 8 cu comisarul european John Dali.

Printre alte probleme, vom discuta si chestiunea legata de taxarea inversa la carne, pentru ca astfel vom putea stopa evaziunea fiscala si importul de produse de calitate indoielnica si vor putea sa se dezvolte parteneriate cu producatorii romani.(…) Foarte multi bani vor iesi la suprafata. Nu zeci, eu cred ca sunt sute de milioane de euro, a spus Valeriu Tabara.

Companiile germane privesc îngrijorate către viitorul României
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Pentru a avea succes în străinătate, companiile au nevoie de un mediu de afaceri stabil și de autorități publice deschise la un dialog real cu reprezentanții mediului de afaceri.   Factori precum predictibilitatea politicilor economice, administrația publică, disponibilitatea forței de muncă, infrastructura,...

TransCOOL FORUM va avea loc în 28 septembrie 2018, ora 13:00, la Romexpo
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Jucatori importanti de pe lantul de aprovizionare si desfacere al produselor perisabile se intalnesc vineri, 28 septembrie, la Romexpo, ora 13.00, in cadrul FORUMULUI TransCOOL – transport si depozitare „frig”, eveniment conex din bogata agenda TransLogistica EXPO.   Subiectele propuse, desi nu neaparat noi, incita la...