Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Romania va fi prezenta la cel mai mare targ de din lume de produse ecologice – biofach 2011

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Asociatia Operatorilor Din Agricultura Ecologica – BIOROMANIA, asociatia patronala din domeniul produselor ecologice, impreuna cu Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri – Departamentul de Comert Exterior organizeaza pavilionul national al Romaniei la cel mai mare targ din lume de produse ecologice Biofach – Nuremberg.

In cadrul pavilionului national al Romaniei isi vor expune produsele ecologice 17 firme romanesti, prezentand vizitatorilor produse precum fructe de padure ecologice, cereale ecologice, miere, faguri de miere, propolis, polen, ceara de albine, seminte de floarea soarelui ecologice si ulei ecologic, derivate ale acestora, mazare ecologica, faina ecologica integrala, ulei de canepa presat la rece, faina de canepa, paine si produse de panificatie ecologice, seminte de plante aromatice si mirodenii, nuci, ulei de nuca, furaje ecologice, branza ecologica, tuica ecologica, vinuri din struguri ecologici, precum si obiecte de arta si artizanat traditionale romanesti certificate ecologic (premiera absoluta) etc.

Prin participarea in cadrul acestui targ international, se intentioneaza promovarea intensiva a produselor ecologice romanesti si faptul ca suntem pe drumul cel bun ne demonstreaza statistica la nivel mondial care ne situeaza in primele 20 de tari din lume exportatoare de produse agricole certificate ecologic.

Participarea Romaniei din acest an este cea mai importanta pana in prezent, pavilionul national avand cea mai mare suprafata din toate participarile, cea mai mare prezenta a firmelor exportatoare expozante si cea mai mare diversitate a produselor ecologice oferite.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...