Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Romania va fi prezenta la cel mai mare targ de din lume de produse ecologice – biofach 2011

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Asociatia Operatorilor Din Agricultura Ecologica – BIOROMANIA, asociatia patronala din domeniul produselor ecologice, impreuna cu Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri – Departamentul de Comert Exterior organizeaza pavilionul national al Romaniei la cel mai mare targ din lume de produse ecologice Biofach – Nuremberg.

In cadrul pavilionului national al Romaniei isi vor expune produsele ecologice 17 firme romanesti, prezentand vizitatorilor produse precum fructe de padure ecologice, cereale ecologice, miere, faguri de miere, propolis, polen, ceara de albine, seminte de floarea soarelui ecologice si ulei ecologic, derivate ale acestora, mazare ecologica, faina ecologica integrala, ulei de canepa presat la rece, faina de canepa, paine si produse de panificatie ecologice, seminte de plante aromatice si mirodenii, nuci, ulei de nuca, furaje ecologice, branza ecologica, tuica ecologica, vinuri din struguri ecologici, precum si obiecte de arta si artizanat traditionale romanesti certificate ecologic (premiera absoluta) etc.

Prin participarea in cadrul acestui targ international, se intentioneaza promovarea intensiva a produselor ecologice romanesti si faptul ca suntem pe drumul cel bun ne demonstreaza statistica la nivel mondial care ne situeaza in primele 20 de tari din lume exportatoare de produse agricole certificate ecologic.

Participarea Romaniei din acest an este cea mai importanta pana in prezent, pavilionul national avand cea mai mare suprafata din toate participarile, cea mai mare prezenta a firmelor exportatoare expozante si cea mai mare diversitate a produselor ecologice oferite.

Aplicarea OUG 114/2018 în cazul investițiilor finanțate prin PNDR
Autor: meatmilk  /   joi, 25 aprilie 2019

(Comunicat) Conducerea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a luat o serie de decizii referitoare la situația generată de aplicarea prevederilor OUG nr. 114/ 2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal - bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea...

Sergiana relansează Stâna Turistică din Poiana Braşov!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Încă un proiect de anvergură se naşte sub semnătura Sergiana. Este vorba de relansarea Stânii Turistice din Poiana Braşov, care va deveni astfel al zecelea restaurant din portofoliul Sergiana Grup.   În martie anul trecut, presa semnala că Sergiana Grup  a achiziţionat Stâna Turistică din Poiana Braşov. De...