Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Romania va fi prezenta la targul international de produse ecologice biofach de la nuremberg

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Romania va fi prezenta cu 17 firme la cel mai mare targ de produse ecologice din lume – Biofach 2011, care se va desfasura in Germania, la Nuremberg, in perioada 16-19 februarie 2011, scrie aroazi.ro Evenimentul este sustinut de Asociatia Operatorilor din Agricultura Ecologica – „Bio Romania”-, impreuna cu Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri ; Departamentul de Comert Exterior.

In cadrul pavilionului national al Romaniei vor fi expuse produse ecologice precum fructe de padure, cereale ecologice, miere, faguri de miere, propolis, polen, ceara de albine, seminte de floarea soarelui ecologice si ulei ecologic, derivate ale acestora, mazare ecologica, faina ecologica integrala, ulei de canepa presat la rece, faina de canepa, paine si produse de panificatie ecologice, seminte de plante aromatice si mirodenii, nuci, ulei de nuca, furaje, branza, tuica, vinuri din struguri ecologici, precum si in premiera absoluta obiecte de arta si artizanat traditionale romanesti certificate ecologic.

Asociatia Bio Romania va organiza in cadrul targului un seminar de afaceri, care va avea loc in data de 17 februarie 2011, la standul Romaniei, la care vor participa Ulrich Maly, primar general al Nüremberg, Adrian Radulescu, secretar de stat in Ministerul Agriculturii, reprezentantii asociatiei de produse bio din Germania si Romania dar si cei ai firmelor din domeniu.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...