Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

România va intra pe piaţa Europei cu produse bio

Autor: Meat MIlkjoi, 31 octombrie, 2013

Preşedintele celei mai mari organizaţii de producători ecologici, Marian Cioceanu, spune că România va comercializa în curând produsele sale ecologice în toată Europa.

“Am început să discutăm despre un proiect prin care o parte din produsele ecologice româneşti să fie comercializate în toată reţeaua europeană a acestui mare retailer. Până în vara anului viitor eu cred că vom putea să anunţăm că o serie de produse ecologice româneşti se află în întreaga lume”, a declarat Marian Cioceanu, la Târgul Indagra.

Dintre produsele româneşti care sunt appreciate pe piaţa bio a Europei se remarcă mierea, produse de panificaţie, dulceaţa de trandafiri, ceaiurile din palnte medicinale, produsele cosmetice şi săpunurile şi, nu în ultimul rand, vnurile. Marian Cioceanu a menţionat că două soiuri de vin româneşti au fost premiate la cel mai mare târg de vinuri bio din lume.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...