Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Romania va putea exporta pasari vii in rusia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Intr-un comunicat emis de MADR si citat de agroayi.ro, Valeriu Tabara, ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale saluta decizia Federatiei Ruse de ridicare a restrictiilor privind exportul din Romania de pasari vii, oua, carne de pasare si toate produsele din carne de pasare, incepand cu data de 13 iulie 2011.

Companiile romanesti interesate de exportul in Federatia Rusa trebuie sa urmeze o procedura de acreditare din partea Serviciului Federal pentru Inspectia Veterinara si Fitosanitara al Federatiei Ruse, prin intermediul Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor din Romania (ANSVSA), care va intreprinde demersurile necesare in vederea acreditarii agentilor economici romani.

„Apreciem aceasta masura a Federatiei Ruse care reprezinta premiza continuarii bunelor relatii comerciale dintre statele noastre si sustinem colaborarea intre cele doua state in orice domeniu economic”, se arata intr-un comunicat.

Vizibilitatea mărcilor de lactate în on-line, în luna august 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei  TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de lactate, in on-line, pentru luna august 2019.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele...

Depunerea dosarelor pe Submăsura 17.1 se poate face până pe 30 noiembrie
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) AFIR reamintește fermierilor că dosarele pentru Submăsura 17.1 - Prime de asigurare a culturilor, a animalelor și a plantelor se pot depune până cel târziu în data de 30 noiembrie 2019.   SCOPUL acestei submăsuri este:   - încurajarea fermierilor să participe la schemele de asigurare private în...