Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Romania va putea exporta pasari vii in rusia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Intr-un comunicat emis de MADR si citat de agroayi.ro, Valeriu Tabara, ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale saluta decizia Federatiei Ruse de ridicare a restrictiilor privind exportul din Romania de pasari vii, oua, carne de pasare si toate produsele din carne de pasare, incepand cu data de 13 iulie 2011.

Companiile romanesti interesate de exportul in Federatia Rusa trebuie sa urmeze o procedura de acreditare din partea Serviciului Federal pentru Inspectia Veterinara si Fitosanitara al Federatiei Ruse, prin intermediul Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor din Romania (ANSVSA), care va intreprinde demersurile necesare in vederea acreditarii agentilor economici romani.

„Apreciem aceasta masura a Federatiei Ruse care reprezinta premiza continuarii bunelor relatii comerciale dintre statele noastre si sustinem colaborarea intre cele doua state in orice domeniu economic”, se arata intr-un comunicat.

EDA, dezamăgită de limitarea Observatorului laptelui de către P.E.
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 23 mai 2018

Asociația Europeană a Producătorilor de Lactate (EDA) a declarat că regretă direcția adoptată de Comisia pentru agricultură a Parlamentului European (COMAGRI) prin votul privind raportul deputatului Herbert Dorfmann, acela care susținea întărirea rolului Observatorului laptelui. În opoziție, însă, parlamentarii europeni au votat...

Top-ul lunii aprilie al vizibilității în online a mărcilor de carne
Autor: meatmilk  /   miercuri, 23 mai 2018

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei TreeWorks, au dat publicitatii Top-ulvizibilitatii marcilor de carne si produse din carne, in online, pentru luna aprilie 2018.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai...