Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Romania va putea exporta pasari vii in rusia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Intr-un comunicat emis de MADR si citat de agroayi.ro, Valeriu Tabara, ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale saluta decizia Federatiei Ruse de ridicare a restrictiilor privind exportul din Romania de pasari vii, oua, carne de pasare si toate produsele din carne de pasare, incepand cu data de 13 iulie 2011.

Companiile romanesti interesate de exportul in Federatia Rusa trebuie sa urmeze o procedura de acreditare din partea Serviciului Federal pentru Inspectia Veterinara si Fitosanitara al Federatiei Ruse, prin intermediul Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor din Romania (ANSVSA), care va intreprinde demersurile necesare in vederea acreditarii agentilor economici romani.

„Apreciem aceasta masura a Federatiei Ruse care reprezinta premiza continuarii bunelor relatii comerciale dintre statele noastre si sustinem colaborarea intre cele doua state in orice domeniu economic”, se arata intr-un comunicat.

Meat.Milk 2019: În ziua de 31 mai, fii prezent la Forum Retail!
Autor: meatmilk  /   marți, 26 martie 2019

Tendințele de globalizare ale piețelor internaționale de carne și lapte se manifestă tot mai pregnant. Puși în fața acestei noi realități, fermierii, procesatorii și retail-ul din România trebuie să își adapteze afacerile. Cum vor reuși să facă acest lucru, în condițiile în care se propune o nouă paradigmă legislativă? Cum...

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...