Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Romania va putea exporta pasari vii in rusia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Intr-un comunicat emis de MADR si citat de agroayi.ro, Valeriu Tabara, ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale saluta decizia Federatiei Ruse de ridicare a restrictiilor privind exportul din Romania de pasari vii, oua, carne de pasare si toate produsele din carne de pasare, incepand cu data de 13 iulie 2011.

Companiile romanesti interesate de exportul in Federatia Rusa trebuie sa urmeze o procedura de acreditare din partea Serviciului Federal pentru Inspectia Veterinara si Fitosanitara al Federatiei Ruse, prin intermediul Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor din Romania (ANSVSA), care va intreprinde demersurile necesare in vederea acreditarii agentilor economici romani.

„Apreciem aceasta masura a Federatiei Ruse care reprezinta premiza continuarii bunelor relatii comerciale dintre statele noastre si sustinem colaborarea intre cele doua state in orice domeniu economic”, se arata intr-un comunicat.

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...