Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Romanian Business Consult este Partener Gold al Conferinței Meat & Milk 2017

Autor: meatmilkluni, 20 martie, 2017

Romania Business Consult a devenit Partener Gold al Expo-Conferintei Internationale Meat & Milk 2017, eveniment care se va desfasura in zilele de 25 si 26 mai la Hotel Alpin din Poiana Brasov, sub genericul “Viziune, Capital, Export-Elemente de eficienta intr-un nou peisaj economic”.

 

Participarea la manifestare a companiei Romanian Business Consult se va concretiza in sustinerea unei prezentari, in Sedinta generala din dimineata de 25 mai, precum si in expunerea celor mai noi produse si servicii la standul pe care il va avea amenajat in sectiunea B2B-Expo.

 

Peste 25 de ani de excelenta!

 

Romanian Business Consult este principalul furnizor si integrator de solutii IT pentru retail si industria alimentara, fiind totodata si partenerul de incredere pentru companiile din logistica, distributie si din productia industriala, care doresc sa-si optimizeze afacerile prin imbunatatirea proceselor tehnologice si a sistemelor IT cu care lucreaza.

 

Din 1991 RBC este alaturi de cele mai mari companii internationale si nationale din retail, industria alimentara si nu numai. Romania Business Consult a participat la deschiderea primului magazin de retail modern din Romania si de atunci a ramas furnizorul numarul 1 de solutii dedicate retailului, sprijinind de-a lungul celor 25 de ani de activitate dezvoltarea celor mai importanti jucatori din piata de food si procesarea carnii, iar astazi se bucura alaturi de ei de dezvoltarea si succesul afacerilor lor.

 

Compania are o echipa competenta si entuziasta care numara in prezent mai mult de 150 specialisti in diferite domenii, precum si cea mai puternica prezenta la nivel national din piata pe care activam, beneficiind de o foarte buna structura organizationala in care pune accentul pe creativitate si inovatie.

 

Un diferentiator important pentru companie este reteaua de service. In prezent, aceasta numara 60 de specialisti angajati si 20 de firme partenere. RBC este prezenta, prin puncte proprii de lucru sau parteneri specializati, in toate orasele importante ale tarii. Astfel, in prezent se afla la o distanta de maximum 50 – 100 de km de orice client din Romania.

Detalii despre eveniment si inscrieri, pe www.meat-milk.ro/conferinta

Testo România a devenit Partener Gold al Conferinței Meat & Milk 2018
Autor: meatmilk  /   luni, 13 noiembrie 2017

Testo România a devenit Partener Gold al Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2018, care se va desfășura în zilele de 24 și 25 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, compania urmând să își prezinte ultimele produse și servicii în secțiunea B2B-Expo dar și să susțină o prezentare în Ședința generală din dimineața...

După ce a cumpărat în Lituania, Fonterra vine la București
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 8 noiembrie 2017

După ce, anterior, Fonterra a investit 7,1 milioane de euro în cooperativa lituaniană Rokiškio, asigurând o linie de aprovizionare cu ingrediente din zer de mare valoare și deschizându-și astfel opțiuni de produse în Europa și Orientul Mijlociu, gigantul neo-zeelandez a anunțat achiziționarea a 10 % din acțiunile cooperativei mai sus...