Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Romanii au cumparat chiftele suedeze in valoare de 2,4 milioane de lei

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

La restaurantul din incinta complexului de mobila IKEA, in fiecare seara este aglomeratie. Dintre produsele vandute, chiftelutele suedeze se ridica mult deasupra, salatelor sau sanvisurilor cu carne de ren.

Anul trecut s-au vandut 3 milioane de chiftelute, care au scos din buzunarul consumatorilor romani de delicatese nordice 2,4 milioane lei, informeaza Capital.

ªi asta, in conditiile in care cea maieftina portie (8 lei) are zece chftelute. Restaurantul din Baneasa, situat printre primele zece unitati ale incintelor IKEA, se bucura zilnic de circa 8.000 de clienti. Alaturi de chiftelutele suedeze, se poate cumula o distanta anuala de 486 kilometri de cremwursti. (TS)

Controale ANSVSA privind ouăle provenite din comerțul intracomunitar
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Inspectorii Autoritătii Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor în colaborare cu reprezentanţii Inspectoratului General al Poliției Române au desfăşurat o acţiune la nivel naţional, pentru verificarea modului în care operatorii din sectorul alimentar respectă condiţiile sanitare veterinare şi de...

Studiu: Ce înțeleg românii printr-o alimentație sănătoasă?
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

Femeile sub 30 de ani reprezintă categoria cea mai interesată de un stil de viață sănătos   Zahărul și produsele care conțin grăsimi saturate și colesterol sunt considerate a fi alimentele cele mai dăunătoare sănătății   Doar 1 din 5 persoane interesate de un stil de viață sănătos folosește...