Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Romanii au cumparat chiftele suedeze in valoare de 2,4 milioane de lei

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

La restaurantul din incinta complexului de mobila IKEA, in fiecare seara este aglomeratie. Dintre produsele vandute, chiftelutele suedeze se ridica mult deasupra, salatelor sau sanvisurilor cu carne de ren.

Anul trecut s-au vandut 3 milioane de chiftelute, care au scos din buzunarul consumatorilor romani de delicatese nordice 2,4 milioane lei, informeaza Capital.

ªi asta, in conditiile in care cea maieftina portie (8 lei) are zece chftelute. Restaurantul din Baneasa, situat printre primele zece unitati ale incintelor IKEA, se bucura zilnic de circa 8.000 de clienti. Alaturi de chiftelutele suedeze, se poate cumula o distanta anuala de 486 kilometri de cremwursti. (TS)

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...