Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Romanii au cumparat chiftele suedeze in valoare de 2,4 milioane de lei

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

La restaurantul din incinta complexului de mobila IKEA, in fiecare seara este aglomeratie. Dintre produsele vandute, chiftelutele suedeze se ridica mult deasupra, salatelor sau sanvisurilor cu carne de ren.

Anul trecut s-au vandut 3 milioane de chiftelute, care au scos din buzunarul consumatorilor romani de delicatese nordice 2,4 milioane lei, informeaza Capital.

ªi asta, in conditiile in care cea maieftina portie (8 lei) are zece chftelute. Restaurantul din Baneasa, situat printre primele zece unitati ale incintelor IKEA, se bucura zilnic de circa 8.000 de clienti. Alaturi de chiftelutele suedeze, se poate cumula o distanta anuala de 486 kilometri de cremwursti. (TS)

Brexit: Industria europeană a laptelui plutește în incertitudine
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 21 noiembrie 2018

Săptămâna trecută, premierul britanic Theresa May a anunțat un proiect de document Brexit, care a fost întâmpinat cu reacție mixtă. Ca urmare, în Marea Britanie, președintele Dairy UK, Paul Vernon, a solicitat "răspunsuri urgente la Brexit și la amenințarea stabilității în afaceri în sectorul produselor...

MADR: Metodologia stabilirii normelor pe venit
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 noiembrie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale este unul dintre producătorii de statistici oficiale din România.   Direcțiile pentru agricultură județene, respectiv a municipiului București (DAJ) colectează de la fermierii agricoli persoane juridice și fizice de pe raza teritorială a județului datele privind...