Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Romanii consuma mai multa carne decat ucrainenii si rusii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Romanii consuma mai multa carne decat ucrainenii, slovacii si rusii, dar mult mai putina decat polonezii, in timp ce Ungaria, Bulgaria si Cehia se plaseaza usor peste Romania intr-un clasament intocmit de Euromonitor.

Potrivit statisticilor, rusii consuma 121 kilograme/gospodarie, slovacii 121 kilograme/gospodarie, iar ucrainienii 56,3 kilograme/gospodarie, in timp ce consumul romanilor pe 2009 este prognozat a creste la 142,3 kilograme pe gospodarie, respectiv la 143,7 kilograme in 2010, de la 140,7 kilograme in 2008, fata de o medie de 120,5 kilograme la nivelul Europei de Est.

Cu toate acestea, consumul de carne din Romania este mai mic decat in Polonia unde anual se mananca 203,2 kilograme anual pe gospodarie, decat in Ungaria, unde consumul este de 159,9 kilograme, Cehia (157,4 kilograme) si Bulgaria (142,7 kilograme). Clasamentul pe regiuni este condus de Australia si Noua Zeelanda (277,3 kilograme anual pe familie in medie), insa cei mai mari consumatori de carne din lume sunt argentinienii, cu 436 de kilograme anual pe gospodarie.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...