Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Romanii cumpara carne din bulgaria

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Fiecare sfarsit de saptamana umple suprmarketurile din orasul bulgar Ruse cu clienti sositi din Romania, arata Agerpres citand cotidianul bulgar Trud.

Preturile, in aceste magazine, sunt cu pana la 30% mai mici decat cele din Romania, aproape toate produsele prezentand interes pentru turistii-cumparatori.

Pe primul loc al cererilor se situeza insa carnea de pui si cea de porc, pestele si mezelurile. Acestea din urma detin un loc aparte, standuri speciale cu vanzare directa fiind amenajate in supermarketuri, la sfarsitul fiecarei saptamani, pentru a face fata cererii romanesti pentru preparate din carne. (TS)

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...