Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Romanii cumpara carne din bulgaria

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Fiecare sfarsit de saptamana umple suprmarketurile din orasul bulgar Ruse cu clienti sositi din Romania, arata Agerpres citand cotidianul bulgar Trud.

Preturile, in aceste magazine, sunt cu pana la 30% mai mici decat cele din Romania, aproape toate produsele prezentand interes pentru turistii-cumparatori.

Pe primul loc al cererilor se situeza insa carnea de pui si cea de porc, pestele si mezelurile. Acestea din urma detin un loc aparte, standuri speciale cu vanzare directa fiind amenajate in supermarketuri, la sfarsitul fiecarei saptamani, pentru a face fata cererii romanesti pentru preparate din carne. (TS)

Aplicarea OUG 114/2018 în cazul investițiilor finanțate prin PNDR
Autor: meatmilk  /   joi, 25 aprilie 2019

(Comunicat) Conducerea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a luat o serie de decizii referitoare la situația generată de aplicarea prevederilor OUG nr. 114/ 2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal - bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea...

Sergiana relansează Stâna Turistică din Poiana Braşov!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Încă un proiect de anvergură se naşte sub semnătura Sergiana. Este vorba de relansarea Stânii Turistice din Poiana Braşov, care va deveni astfel al zecelea restaurant din portofoliul Sergiana Grup.   În martie anul trecut, presa semnala că Sergiana Grup  a achiziţionat Stâna Turistică din Poiana Braşov. De...