Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Romanii cumpara carne din bulgaria

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Fiecare sfarsit de saptamana umple suprmarketurile din orasul bulgar Ruse cu clienti sositi din Romania, arata Agerpres citand cotidianul bulgar Trud.

Preturile, in aceste magazine, sunt cu pana la 30% mai mici decat cele din Romania, aproape toate produsele prezentand interes pentru turistii-cumparatori.

Pe primul loc al cererilor se situeza insa carnea de pui si cea de porc, pestele si mezelurile. Acestea din urma detin un loc aparte, standuri speciale cu vanzare directa fiind amenajate in supermarketuri, la sfarsitul fiecarei saptamani, pentru a face fata cererii romanesti pentru preparate din carne. (TS)

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...