Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Românii de la Brise se extind în Italia

Autor: Meat MIlkjoi, 7 august, 2014

Distribuitorul italian de îngrăşăminte chimice Euro TSA și compania românească BRISE anunță că au semnat un acord care va permite companiei BRISE să achiziționeze 40% din Euro TSA. Astfel, compania BRISE intră într-o asociere cu marile grupuri din industria chimică italiană Azotal și IRCA, grupuri cu o prezența puternică pe plan local și internațional.

Euro TSA dezvoltă, produce și comercializează în Italia și în piețele externe, soluții originale și inovatoare în domeniul nutriției și protecției  culturilor agricole, informeaza Agroinfo.

În ultimii ani, BRISE, a introdus și dezvoltat pe piața din România, tehnologia bazată pe îngrășăminte lichide de la firma EURO TSA și dorește, prin această mișcare, să aducă cât mai aproape de fermieri nu numai tehnologia și produsele, cât și formularea acestora în România.

Acordul dintre acționari prevede ca managementul  Euro TSA să fie continuat de actuala conducere și în următorii câțiva ani să continue consolidarea inițiativelor comune care urmează a fi puse în aplicare, cu contribuția BRISE și Euro TSA, cu susținerea companiilor asociate Azotal și IRCA. (Mai multe, pe www.agroinfo.ro)

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...