Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Romanul mananca, in medie, 21 kg de carne de pui

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Romanii consuma cu o treime mai putina carne de pui decat britanicii sau spaniolii, conform unei statistici publicate de themeatsite. Com, citand datele furnizate de Agricola Bacau.

Dintre statele europene se distanteaza, in clasamentul marilor consumatori de carne de pui, luxemburghezii (40 kg/pers/an), in timp ce sarbii si bosniacii se situeaza la polul opus.

Iata mai jos topul primelor cinci tari, mari consumatoare de pui:
1. Luxemburg (40 kg)
2. Marea Britanie (30 kg)
3. Ungaria (28 kg)
4. Spania (27 kg) (TS)

Aplicarea OUG 114/2018 în cazul investițiilor finanțate prin PNDR
Autor: meatmilk  /   joi, 25 aprilie 2019

(Comunicat) Conducerea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a luat o serie de decizii referitoare la situația generată de aplicarea prevederilor OUG nr. 114/ 2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal - bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea...

Sergiana relansează Stâna Turistică din Poiana Braşov!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Încă un proiect de anvergură se naşte sub semnătura Sergiana. Este vorba de relansarea Stânii Turistice din Poiana Braşov, care va deveni astfel al zecelea restaurant din portofoliul Sergiana Grup.   În martie anul trecut, presa semnala că Sergiana Grup  a achiziţionat Stâna Turistică din Poiana Braşov. De...