Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Romanul mananca, in medie, 21 kg de carne de pui

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Romanii consuma cu o treime mai putina carne de pui decat britanicii sau spaniolii, conform unei statistici publicate de themeatsite. Com, citand datele furnizate de Agricola Bacau.

Dintre statele europene se distanteaza, in clasamentul marilor consumatori de carne de pui, luxemburghezii (40 kg/pers/an), in timp ce sarbii si bosniacii se situeaza la polul opus.

Iata mai jos topul primelor cinci tari, mari consumatoare de pui:
1. Luxemburg (40 kg)
2. Marea Britanie (30 kg)
3. Ungaria (28 kg)
4. Spania (27 kg) (TS)

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...