Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Romelgen va expune la salonul fabrica de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

SC Romelgen SRL, firma a carei experienta in domeniu trece de 10 ani, va expune la Salonul International Fabrica de Carne ce se va desfasura in perioada 19-23 octombrie 2011 in cadrul targului Alimenta, ce va fi gazduit de pavilionul central al Romexpo.

Romelgen produce echipamente si sisteme destinate industriei de procesare a carnii dar si altor domenii. Din gama de produse amintim:

Sonde de temperatura realizate cu termorezistente – Pt100, Pt500, Pt1000-, termocuple -tipJ sau K-, PTC1000, PTC2000, NTC pentru diverse aplicatii si intr-o mare varietate de forme; Sistm de masura si inregistrare a temperaturii pentru masinile frigorifice care transporta produse alimentare; Module de masura si control al temperaturii; plite thermostat; termometre digitale portabile etc. La cerere, firma livreaza produsele cu Certificat de etalonare.

Parmalat va cumpăra Kraft Heinz Cheese-Canada, pentru 1,62 miliarde de dolari
Autor: meatmilk  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

Grupul Parmalat face investiții semnificative în producția canadiană de lactate, prin achiziționarea diviziei de brânzeturi Kraft Heinz Canada, inclusiv a mărcilor Cracker Barrel, P'tit Quebec și aMOOza.   Parmalat, controlat de Lactalis-Franța, a anunțat că va adăuga mai multe branduri noi în portofoliul său, odată cu...

Drupa 2020: Tendințe în tehnologia imprimării ambalajelor
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

AIPIA (Asociația Industriei de Ambalaje Active & Inteligente), colaborează intens cu organizatorii târgului cu Drupa 2020, pentru a prezenta ultimele tendințe și tehnologii Active & Intelligent Packaging.   În acest sens, Eef de Ferrante, CEO al AIPIA, a vorbit în cadrul Congresului Mondial al Asociației, care s-a...