Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Romelgen va expune la salonul fabrica de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

SC Romelgen SRL, firma a carei experienta in domeniu trece de 10 ani, va expune la Salonul International Fabrica de Carne ce se va desfasura in perioada 19-23 octombrie 2011 in cadrul targului Alimenta, ce va fi gazduit de pavilionul central al Romexpo.

Romelgen produce echipamente si sisteme destinate industriei de procesare a carnii dar si altor domenii. Din gama de produse amintim:

Sonde de temperatura realizate cu termorezistente – Pt100, Pt500, Pt1000-, termocuple -tipJ sau K-, PTC1000, PTC2000, NTC pentru diverse aplicatii si intr-o mare varietate de forme; Sistm de masura si inregistrare a temperaturii pentru masinile frigorifice care transporta produse alimentare; Module de masura si control al temperaturii; plite thermostat; termometre digitale portabile etc. La cerere, firma livreaza produsele cu Certificat de etalonare.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...