Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Romelgen va expune la salonul fabrica de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

SC Romelgen SRL, firma a carei experienta in domeniu trece de 10 ani, va expune la Salonul International Fabrica de Carne ce se va desfasura in perioada 19-23 octombrie 2011 in cadrul targului Alimenta, ce va fi gazduit de pavilionul central al Romexpo.

Romelgen produce echipamente si sisteme destinate industriei de procesare a carnii dar si altor domenii. Din gama de produse amintim:

Sonde de temperatura realizate cu termorezistente – Pt100, Pt500, Pt1000-, termocuple -tipJ sau K-, PTC1000, PTC2000, NTC pentru diverse aplicatii si intr-o mare varietate de forme; Sistm de masura si inregistrare a temperaturii pentru masinile frigorifice care transporta produse alimentare; Module de masura si control al temperaturii; plite thermostat; termometre digitale portabile etc. La cerere, firma livreaza produsele cu Certificat de etalonare.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...