Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Romexpo dă startul înscrierilor la prima ediție a Conferinței INDAGRA 2019

Autor: meatmilkjoi, 3 octombrie, 2019

Romexpo, împreună cu TMT PR, vă invită la Conferința „INDAGRA” 2019 care va avea ca temă principală „Ferma de familie, creatoare de valoare adaugată”.

 

Evenimentul va avea loc în data de 1 noiembrie 2019, în intervalul orar 11-14, în sala Nicolae Titulescu, Pavilion B3 din complexul expozițional Romexpo.

 

Dintre temele care vor fi abordate amintim ”Alocările financiare atrase de IMM-urile agroalimentare” și ”Tendințe și oportunități de vânzare în industria agroalimentară”

 

Accesul este GRATUIT prin transmiterea unui e-mail la adresa: ioana.jianu@romexpo.ro

Pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook a evenimentului

La Cupa Doripesco ”EU & PRIETENUL MEU” a căzut un record cu greutate
Autor: meatmilk  /   miercuri, 23 octombrie 2019

Doripesco a organizat în perioada 18-20 octombrie 2019, cea de-a șaptea ediţie a concursului de pescuit „Cupa EU & PRIETENUL MEU”, care a avut loc pe Balta 4 a Complexului Piscicol Doripesco-Vadu Roșu.   La startul concursului au luat parte 24 de echipe (fiecare echipă formată din 2 concurenţi prieteni), aceştia fiind...

Pro Agro îl susține pe Emil Dumitru pentru funcția de Ministru al Agriculturii
Autor: meatmilk  /   marți, 15 octombrie 2019

Sectorul agroalimentar din România este atent la situația politică a României. Indiferent de ceea ce înseamnă lupta politică, asociațiile profesionale din România au făcut și vor face o singură politică, Politica Agricolă Comună – PAC. Federația Națională PRO AGRO apreciază în mod pozitiv faptul că, printre numele vehiculate...