Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Romexpo dă startul înscrierilor la prima ediție a Conferinței INDAGRA 2019

Autor: meatmilkjoi, 3 octombrie, 2019

Romexpo, împreună cu TMT PR, vă invită la Conferința „INDAGRA” 2019 care va avea ca temă principală „Ferma de familie, creatoare de valoare adaugată”.

 

Evenimentul va avea loc în data de 1 noiembrie 2019, în intervalul orar 11-14, în sala Nicolae Titulescu, Pavilion B3 din complexul expozițional Romexpo.

 

Dintre temele care vor fi abordate amintim ”Alocările financiare atrase de IMM-urile agroalimentare” și ”Tendințe și oportunități de vânzare în industria agroalimentară”

 

Accesul este GRATUIT prin transmiterea unui e-mail la adresa: ioana.jianu@romexpo.ro

Pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook a evenimentului

Premiile Constantin Brâncoveanu 2019, pe scena Ateneului Român
Autor: meatmilk  /   marți, 1 octombrie 2019

Premiile Constantin Brâncoveanu, organizate de Fundația Alexandrion, revin pe scena simbolului culturii românești, Ateneul Român din București.Cea de-a șasea ediție a acestui eveniment va reuni marți, 1 octombrie 2019, mari personalități din cultură, arte și științe pentru a onora valorile din România.   Premiile...

Cinci soluții pentru salvarea învățământului din mediul rural
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

World Vision România a identificat 5 soluții care ar reduce decalajele rural-urban la nivelul școlilor. Programele "Școală dupa Școală", formarea constantă a profesorilor, educația parentală, digitalizarea școlilor și dezvoltarea infrastructurii sunt direcțiile principale spre care ar trebui să se îndrepte deopotrivă eforturile...