Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Romself, instalatii frigorifice pentru industria alimentara

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

Compania Romself din judetul Buzau se ocupa de comercializarea si montarea instalatiilor frigorifice pentru industria alimentara, climatizare, ventilatie si incalzire. Cu o experienta de mai bine de 13 ani in domeniu, firma ofera o gama variata de produse pentru care a obtinut rezultate remarcabile de montaj si reparatii atat in tara, cat si in strainatate.

Pentru industria alimentara comerciala, Romself dispune de o gama completa de produse: mobilier frigorific cu vitrine, rafturi, lazi si depozite frigorifice, camere frigorifice de diferite dimensiuni, agregate fri­gorifice si utilaje pentru carmangerii. Romself ofera, de asemenea, utilaje pentru dotarea abatoarelor.

Cu Romself puteti sa beneficiati de o gama larga de posibilitati de aranjare a produselor: clasic pentru fructe si legume, modern pentru mancaruri gatite pregatite sau extravagant pentru carne si de­licatese. Utilajele frigorifice sunt automatizate si au decongelarea si sistemul de evaporare a apei de condens automate.

Romself inseamna, de asemenea, multiple posibilitati de refrigerare. Retailerii pot face cele mai atragatoare invitatii la cumparaturi pentru clienti cu ajutorul vitrinelor frigorifice orizontale si verticale, vitrinelor cu perdea de aer, dulapurilor frigorifice. Pentru un design, totodata atragator, pentru spatiul dumneavoastra comercial, va recomandam sa alegeti din gama de culori variata pentru mobilierul frigorific.

Compania Romself ofera garantie de 24 de luni de la punerea in functiune a instalatiilor. Societatea desfasoara activitati de proiectare, montaj, intretinere si interventii pentru service, la nivelul intregii tari. Toate dotarile dorite sunt asigurate in cel mai scurt timp de la preluarea comenzii. Romself asigura, de asemenea, serviciile de consultanta, prin expertii companiei.

Caravana Meseriilor AHK își continuă drumul
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Caravana Meseriilor din domeniul automotive are ca scop informarea elevilor de clasa a VIII-a și a părinților acestora în legătură cu posibilitatea înscrierii în clasele de învățământ dual și profesional și prezentarea avantajelor parcurgerii acestui traseu profesional. Vor avea loc discuții despre locurile de muncă...

ROCA face a doua sa investiție și cumpără Frigotehnica
Autor: meatmilk  /   luni, 14 mai 2018

(Comunicat) ROCA, prima platformă de investiții și management destinată companiilor românești,în a doua sa tranzacție, apreluatacțiunile Frigotehnica S.A., lider național în industria frigului comercial și industrial și cu recunoaștere europeană în piața soluțiilor de refrigerare.   Cu o tradiție de 70 de ani în...