Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Romself, instalatii frigorifice pentru industria alimentara

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

Compania Romself din judetul Buzau se ocupa de comercializarea si montarea instalatiilor frigorifice pentru industria alimentara, climatizare, ventilatie si incalzire. Cu o experienta de mai bine de 13 ani in domeniu, firma ofera o gama variata de produse pentru care a obtinut rezultate remarcabile de montaj si reparatii atat in tara, cat si in strainatate.

Pentru industria alimentara comerciala, Romself dispune de o gama completa de produse: mobilier frigorific cu vitrine, rafturi, lazi si depozite frigorifice, camere frigorifice de diferite dimensiuni, agregate fri­gorifice si utilaje pentru carmangerii. Romself ofera, de asemenea, utilaje pentru dotarea abatoarelor.

Cu Romself puteti sa beneficiati de o gama larga de posibilitati de aranjare a produselor: clasic pentru fructe si legume, modern pentru mancaruri gatite pregatite sau extravagant pentru carne si de­licatese. Utilajele frigorifice sunt automatizate si au decongelarea si sistemul de evaporare a apei de condens automate.

Romself inseamna, de asemenea, multiple posibilitati de refrigerare. Retailerii pot face cele mai atragatoare invitatii la cumparaturi pentru clienti cu ajutorul vitrinelor frigorifice orizontale si verticale, vitrinelor cu perdea de aer, dulapurilor frigorifice. Pentru un design, totodata atragator, pentru spatiul dumneavoastra comercial, va recomandam sa alegeti din gama de culori variata pentru mobilierul frigorific.

Compania Romself ofera garantie de 24 de luni de la punerea in functiune a instalatiilor. Societatea desfasoara activitati de proiectare, montaj, intretinere si interventii pentru service, la nivelul intregii tari. Toate dotarile dorite sunt asigurate in cel mai scurt timp de la preluarea comenzii. Romself asigura, de asemenea, serviciile de consultanta, prin expertii companiei.

TransCOOL FORUM va avea loc în 28 septembrie 2018, ora 13:00, la Romexpo
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Jucatori importanti de pe lantul de aprovizionare si desfacere al produselor perisabile se intalnesc vineri, 28 septembrie, la Romexpo, ora 13.00, in cadrul FORUMULUI TransCOOL – transport si depozitare „frig”, eveniment conex din bogata agenda TransLogistica EXPO.   Subiectele propuse, desi nu neaparat noi, incita la...

CBRE: Stocul de spații logistice și industriale a atins 3,4 milioane mp
Autor: meatmilk  /   miercuri, 19 septembrie 2018

(Comunicat) CBRE, liderul mondial și național pe piața de consultanță imobiliară, a anunțat rezultatele înregistrate pe piața locală de spații logistice și industriale, care a ajuns la 3,4 milioane de metri pătrați la finalul primului semestru (S1) din 2018, după un 2017 în care a atins 3,05 milioane de metri...