Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Romself, instalatii frigorifice pentru industria alimentara

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

Compania Romself din judetul Buzau se ocupa de comercializarea si montarea instalatiilor frigorifice pentru industria alimentara, climatizare, ventilatie si incalzire. Cu o experienta de mai bine de 13 ani in domeniu, firma ofera o gama variata de produse pentru care a obtinut rezultate remarcabile de montaj si reparatii atat in tara, cat si in strainatate.

Pentru industria alimentara comerciala, Romself dispune de o gama completa de produse: mobilier frigorific cu vitrine, rafturi, lazi si depozite frigorifice, camere frigorifice de diferite dimensiuni, agregate fri­gorifice si utilaje pentru carmangerii. Romself ofera, de asemenea, utilaje pentru dotarea abatoarelor.

Cu Romself puteti sa beneficiati de o gama larga de posibilitati de aranjare a produselor: clasic pentru fructe si legume, modern pentru mancaruri gatite pregatite sau extravagant pentru carne si de­licatese. Utilajele frigorifice sunt automatizate si au decongelarea si sistemul de evaporare a apei de condens automate.

Romself inseamna, de asemenea, multiple posibilitati de refrigerare. Retailerii pot face cele mai atragatoare invitatii la cumparaturi pentru clienti cu ajutorul vitrinelor frigorifice orizontale si verticale, vitrinelor cu perdea de aer, dulapurilor frigorifice. Pentru un design, totodata atragator, pentru spatiul dumneavoastra comercial, va recomandam sa alegeti din gama de culori variata pentru mobilierul frigorific.

Compania Romself ofera garantie de 24 de luni de la punerea in functiune a instalatiilor. Societatea desfasoara activitati de proiectare, montaj, intretinere si interventii pentru service, la nivelul intregii tari. Toate dotarile dorite sunt asigurate in cel mai scurt timp de la preluarea comenzii. Romself asigura, de asemenea, serviciile de consultanta, prin expertii companiei.

Dunwell cucerește 15% din piața logistică încă din primul an
Autor: meatmilk  /   joi, 17 ianuarie 2019

(Comunicat) La doar un an de la înființare, Dunwell, prima și singura agenție de brokeraj specializată exclusiv pe segmentul industrial și logistic din România, reușește performanța de a-și depăși obiectivele stabilite inițial. In 2018, brokerii de la Dunwell au facilitat cu succes tranzactii pentru 76.600 mp de spații industriale...

TC România: Camere frigorifice profesionale pentru păstrarea produselor perisabile
Autor: meatmilk  /   luni, 7 ianuarie 2019

(Comunicat) Echipamentele frigorifice produse și comercializate de TC România Crown Cool se bucură de o largă apreciere în rândul beneficiarilor, fiind de o calitate deosebit de bună.   Camerele frigorifice profesionale se folosesc în unitățile de preparare și prelucrare a cărni și a lactatelor la scară industrială,...