Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Romsys: 20 de ani de excelență și profesionalism

Autor: Meat MIlkmarți, 26 noiembrie, 2013

Compania Romsys furnizează soluții IT complete și complexe la un nivel înalt de profesionalism partenerilor din industria alimentară și dezvoltă programe de parteneriat cu leaderii producătorilor de tehnologie, astfel încât să poată oferi cele mai bune soluții clienților.

Echipa Romsys își îmbunătățește permanent capacitățile și certificările, oferind astfel o expertiză bazată pe experiență, cunoștințe și inovație.

În cei 20 de ani de experiență de succes au dovedit calitatea principiilor după care se ghidează Romsys în activitatea sa.

Pentru a-și îndeplini angajamentele față de clienți, față de piață, de colaboratori și angajați, Romsys respectă cu strictețe un set de valori bine definite: excelență, professionalism, integritate, spirit de echipă, parteneriate și inovație.

Printre ariile de business, Romsys furnizează soluții informatice pentru sectorul bănci și asigurări, electricitate, industrie și producție, sectorul public și sănătate, telecomunicații etc.
Pentru sectorul de industrie și producție Romsys oferă soluții de infrastructură, soluții de comunicații, soluții software și soluții SAP.

Referințele majore în industria alimentară și retail sunt: Cora România, Carrefour România, 7 spice (Vel Pitar), Ion Moș, Danone România, Kraft România, Coca-Cola, Nestle, Pepsi, Auchan etc.

Mai multe informații despre soluțiile Romsys pe http://www.romsys.ro/.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...