Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Romsys va implementa o solutie SAP ERP la compania Ion Mos

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Extinderea cotei de piața și consolidarea companiei, mizele cele mari pentru toate societatile din industria carnii, depind acum, intr-o proporție mai importanta ca niciodata, de capacitatea jucatorilor de a executa eficient planul de afaceri și de a-și optimiza activitatea propriului business.

Romsys, unul dintre principalii furnizori de soluții și servicii informatice din Romania și membru al concernului austriac New Frontier Holding, va implementa la Ion Moș o solutie SAP ERP care vine tocmai in sprijinul acestor premise si va oferi un suport real in cele mai importante activitații ale companiei. Noua solutie de la Romsys se va integra perfect cu vechea aplicație de coordonare a procesele de producție de la Ion Moș si in plus va gestiona operațiunile de management financiar și contabilitate ale companiei, de management al stocurilor de materiale și al operațiunilor de vanzare și distribuție, fapt care va asigura un avantaj competitiv semnificativ fata de alti concurenti din piata de profil.

Radu Voicu, director de vanzari RomsysCele mai importante etape din cadrul proiectului sunt cele de radiografiere și planificare, acestea fiind esențiale pentru succesul implementarii, deoarece vor sta la baza configurarii sistemului și a ințelegerii in detaliu a felului in care se desfașoara in realitate activitatea companiei. Odata ce știm acest lucru, știm și ce trebuie sa facem pentru a standardiza aceste procese, rezultatul fiind creșterea eficienței operaționale, a explicat Radu Voicu, directorul de vanzari Romsys.

Compania Ion Moș este unul dintre cei mai importanti furnizori de soluții tehnologice pentru industria carnii din Romania si desfasoara activitati si pe piețele din Moldova, Ucraina, Rusia și China. Aceasta a inceput de curand un proces amplu de expansiune, dorind sa investeasca intr-un sistem de management integrat al afacerilor care sa susțina atingerea obiectivelor de dezvoltare pe termen lung, sa asigure standardizarea proceselor de afaceri și sa sprijine definirea clara a unei traiectorii pentru evoluția viitoare a companiei.

Am decis sa alegem soluția SAP ERP oferita de Romsys in primul rand pentru suportul pe care ni-l ofera in definirea unei structuri coerente a proceselor de afaceri la nivelul intregii companii și in asigurarea unor puncte de control in etapele importante ale acestora. Rezultatul va fi creșterea nivelului de eficiența al activitații și sporirea calitații produselor și serviciilor pe care le oferim, a declarat Eugen Caragui, director executiv al companiei Ion Moș.

La realizarea proiectului va participa o echipa de peste 20 de specialiști si consultanti, atat din partea Romsys, cat și a Ion Moș, iar implementarea noii solutii de tip SAP ERP va dura numai 6 luni. Intregul proiect se va desfașoara cu protejarea stricta a tuturor informațiilor confidențiale din sistem, aspect esențial pentru orice companie din industria carnii.

Am incheiat cu succes prima etapa, cea de analiza completa a proceselor de afaceri din companie, iar colaborarea cu specialiștii Romsys a decurs excelent. Expertiza și ințelegerea industriei de care au dat dovada ne-au convins inca o data ca am facut alegerea potrivita, a mai spus Eugen Caragui.

Menținerea avantajelor competitive, identificarea unor strategii viabile de dezvoltare pe termen lung sau rezolvarea cu succes a problemelor puse de un mediu de afaceri adesea neprietenos se afla printre principalele provocari cu care companiile din industria carnii se confrunta in aceasta perioada.

Firma noastra a ajuns intr-un stadiu in care se simte nevoia unei eficiențe sporite in activitate, a unui control mai riguros al calitații muncii si al utilizarii mai eficiente a resurselor, lucruri care se faceau deja prin intermediul unor aplicații software achiziționate anterior. Creșterea noastra insa, in special extinderea activitații pe piețele din afara Romaniei, ne-au indicat clar nevoia unei soluții software integrate, care sa standardizeze procesele de afaceri, sa ofere o imagine coerenta asupra lor și sa ne susțina in executarea strategiei de creștere pentru viitor, a incheiat reprezentatul companiei Ion Mos.

Despre Romsys
Creata in 1993, Romsys s-a impus in scurt timp drept unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii si servicii informatice, dovedind capacitate si experienta in conceperea si implementarea de solutii informatice si de comunicatii complexe, pe o gama variata de platforme software, hardware si de retea. www.romsys.ro.

La sfarsitul anului 2007, Romsys a fost preluata de catre New Frontier Holding, concern austriac a carui viziune este aceea de a crea prin achizitii unul din cele mai puternice grupuri de furnizori IT din Europa Centrala si de Est pentru clienti corporate si enterprise.

Despre Ion Moș
ION MOªŸ este lider de piata in Romania in solutii complete pentru industria carnii. Compania activeaza la nivel internațional avand reprezentanțe in Republica Moldova, Ucraina, Rusia și China.

MEDA lansează gama de Salamuri Crud Uscate
Autor: meatmilk  /   miercuri, 20 februarie 2019

(Comunicat) Producătorul român de mezeluri MEDA PROD ‘98 își extinde oferta de produse cu o nouă categorie de mezeluri: Salamurile crud uscate.   Cu o consistență deosebită, realizate la cele mai înalte standarde tehnologice și de siguranță alimentară, noile salamuri crud-uscate de la MEDA se remarcă prin gustul...

Danone lansează Activia-Ediție limitată cu mesaje inspiraționale
Autor: meatmilk  /   miercuri, 16 ianuarie 2019

(Comunicat) Activia dă startul unei noi campanii pentru consumatori și a pregătit o ediție limitată de ambalaje cu mesaje inspiraționale, pentru a-i motiva în îndeplinirea obiectivelor pentru 2019.   Începutul anului este perioada când ne stabilim noi țeluri, care, de obicei, sunt orientate pe trei categorii: trup, minte și...