Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Rondocarton își va expune soluțiile de ambalare la Meat Milk 2019

Autor: meatmilkluni, 18 martie, 2019

Rondocarton, parte a companiei austriece Rondo Ganahl Aktiengesellschaft, își va expune soluțiile de ambalare în secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk, eveniment care va avea loc la Hotel Alpin din Poiana Brașov, în zilele de 30 și 31 mai.

 

Rondo Ganahl Aktiengesellschaft este o companie de familie tradițională austriacă, care își are rădăcinile în 1797. Afacerea de bază constă în producerea ambalajelor din carton ondulat, de hârtie brută de carton ondulat și în valorificarea materiei prime.

 

Prin fiabilitate, gândire pe termen lung și utilizarea responsabilă a resurselor,  creăm relații de durată cu clienții, angajații, furnizorii și publicul. Din structura organizațională, în mod conștient simplă, rezulta viteza și eficiența companiei.

 

Responsabilitatea corporativă este foarte descentralizată și, prin urmare, situațiile locale pot fi contabilizate într-o mare măsură.

 

Afacerea de bază este producerea de ambalaje din carton ondulat, hârtie de baza pentru carton ondulat și colectarea de hârtie și ambalaje. Mai mult de 1490 de angajați s-au confirmat într-un mediu extrem de dinamic, cu expertiză, profesionalism și o mare implicare.

Prestigioasa companie Elopak-Norvegia, va expune la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   joi, 4 aprilie 2019

Una dintre cele mai prestigioase companii, la nivel mondial, din domeniul tehnologiilor de ambalare, Elopak, din Norvegia, își va prezenta ultimele soluții, produse și servicii în cadrul secțiunii Expo a expo-conferinței internaționale Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana...

Tetra Pak a lansat ambalajele aseptice cubice, pentru lactate
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

Tetra Pak a lansat pachetul Tetra Classic Aseptic 65ml Cube, pentru produse lactate, sucuri, înghețată și alimente lichide.   Dimensiunile ambalajului au fost proiectate astfel încât să permită ca șase pachete să formeze un cub, pentru a optimiza utilizarea spațiului în distribuție și depozitare.   "Pachetul...