Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Rondocarton va investi 3,3 mil. euro în capacități de producție

Autor: Meat MIlkjoi, 6 februarie, 2014

Compania Rondocarton, parte a grupului austriac Rondo Ganahl, care deţine fabrici de carton ondulat în Cluj şi Târgovişte, va investi în acest an peste 3,3 mil. euro, în princi­pal pentru îmbunătăţirea sau achiziţionarea unor noi utilaje de producţie.

Austriecii continuă astfel procesul de modernizarea a fa­bri­cilor locale, în condiţiile în care anul trecut au mai investit încă 3 mil. euro în achiziţionarea, montarea şi punerea în func­ţiu­ne la Cluj a unei noi maşini pentru producţia car­to­nu­lui on­du­lat.

Astfel, au fost înlocuite cele două utilaje vechi din fabrica Rondocarton din Apahida, judeţul Cluj, cu o maşină performantă. În acest fel, specialiștii în ambalaje își vor diversifica producția și vor câștiga o mai mare cotă de piață, inclusiv prin creșterea calității cartonului pentru ambalaje.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...