Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rota Guido, partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat&Milk 2014

Autor: Meat MIlkmarți, 20 mai, 2014

Rota Guido va participa în calitate de Partener la cea de-a treia ediție a Expo-Conferinței Meat & Milk, eveniment care va avea loc la Hotel Hilton din Sibiu, în zilele de 11 și 12 iunie a.c.

 

Societatea Rota Guido se află de peste 40 de ani în slujba zootehniei şi protecţiei mediului înconjurător. Datorită vastei experienţe la nivel naţional şi internaţional, aceasta oferă servicii de calitate, siguranţă şi fiabilitate. Rota Guido reprezintă partenerul ideal pentru oricine doreşte să investească în domeniul zootehniei, oferind propuneri şi soluţii inovatoare, concepute spre a asigura bunăstarea animalelor.

Fiecare succes cere timp, dar este calitatea timpului investit cea care face diferenţa
Compania realizează: Constructii de ferme agricole si grajduri in toate sectoarele (ferme vaci de lapte, ferme vaci de carne, ferme de porci, ferme de capre , ferme de oi, ferme de cai, manej, ferme de iepuri si ferme de pui si gaini), de asemenea Instalatii Biogaz, Fabrici Productie si Procesare Lapte in Industria Alimentara. Proiectare, solutii si echipamente pentru infiintarea de ferme agricole, ferme zootehnice, instalatii biogaz si fabrici productie si procesare lapte si indutria alimentare.

Rota Guido realizeaza Proiectarea, construirea si modernizarea fermelor de crestere a vacilor la cheie cu toate echipamentele necesare pentru a asigura bunastarea animalelor conform normelor UE si o productie cat mai mare de lapte. Va garantam o ferma de vaci care respecta standardele UE atat din punct de vedere proiectare si dotare a acesteia cat si ceea ce privesc conditiile adecvate de crestere a vacilor.

Procesele de proiectare, dezvoltare, producţie şi instalare sunt certificate CISQ, în conformitate cu standardul ISO 9001. Rota Guido orientează execuţia proiectului şi lucrărilor către necesităţile clientului, oferind produse şi servicii de o calitate excelentă.

 

Societatea Rota Guido a fost înfiinţată în anul 1964 de titularul cu acelaşi nume.
Aceasta este situată în Fiorenzuola d’Arda, provincia Piacenza, în inima Câmpiei Padane, iar imensa pasiune pentru animale a determinat compania să își orienteze imediat activitatea către studiul, dezvoltarea şi producţia de tehnologii pentru creşterea animalelor.
Datorită calităţilor indiscutabile ale stabilimentului şi angajaţilor, societatea şi-a câştigat în scurt timp renumele de întreprindere de încredere, capabilă să ofere o calitate absolută.

Controlul întregului proces de producţie, inclusiv al tratamentului de zincare la cald, a permis companiei să ofere un produs realizat la cele mai înalte standarde, capabil să satisfacă până şi clienţii cei mai importanţi şi exigenţi.

Rota Guido este partenerul ideal pentru zootehnie, protecţia mediului şi energii alternative. Detalii, pe www.rotaguido.it

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...