Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Rota Guido, una dintre performelele ediției 2018 a târgului Indagra

Autor: meatmilkjoi, 1 noiembrie, 2018

Prezentă și la ediția din acest an a târgului Indagra, compania Rota Guido își confirmă statutul de evidențiat, atât prin calitatea produselor și serviciilor pe care le oferă, cât și prin numărul impresionant de vizitatori prezenți la stand dar, mai ales, prin numeroasele dialoguri de afaceri care, bineînțeles, se finalizează cu succes.

 

Înscrisă ferm pe linia ultimelor tendințe în domeniul în care activează, adică, pe prezervarea mediului și pe sustenabilitate, din oferta completă a firmei Rota Guido evidențiem sistemele de ventilație pentru adăposturile de bovine, precum și instalațiile de producție a biogazului.

 

Desigur, și în acest an, Rota Guido propune fermierilor români soluții complete de înaltă performanță pentru întreaga zootehnie, inclusiv pentru echitație, abatoare, linii tehnologice de prelucrare a laptelui etc, toate acestea fiind predate la cheie.

Conferința la nivel înalt privind cercetarea agricolă
Autor: meatmilk  /   joi, 11 aprilie 2019

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a organizat la Palatul Parlamentului conferința la nivel înalt privind cercetarea agricolă, inovarea și bioeconomia, intitulată „Cercetarea agricolă – bază de dezvoltare a agriculturii europene, zonelor rurale și a bioeconomiei”, care va avea loc în contextul...

Anthony van der Ley: Provocări în digitalizarea fermei
Autor: Mircea Demeter  /   luni, 28 ianuarie 2019

Tehnologiile de ultimă generație sunt din ce în ce mai prezente în fermele lumii, inclusiv în cele din România. Mai mult, incluziv pe plaiurile mioritice, se vorbește tot mai des despre digitalizarea fermei. Desigur, sisteme informatizate sunt folosite de toți, iar fermierii care au achiziționat roboți de fermă, au parte de un grand de...