Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rowa dany – frauda cu 700.000 euro cu fonduri sapard

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Directorul societatii Rowa Dany SRL din Urziceni, Gheorghe Frangulea, responsabil tehnic al unui proiect cu finantare europeana, a fost trimis in judecata de procurorii DNA, miercuri 15 februarie, pentru o frauda estimata la peste 700.000 de euro cu fonduri SAPARD, suma destinata unui proiect de infiintare a fabricii de procesare a carnii, ce urma sa functioneze in Busteni, judetul Prahova.

Alaturi de Frangulea este cercetat Cristian Mihailescu, administrator al unei societati comerciale din Germania si reprezentant in Romania al acesteia.

Impreuna sunt acuzati de participatie improprie la folosirea sau prezentarea de declaratii sau documente false, incomplete sau inexacte, infractiune ce are ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Comunitatilor Europene sau din bugetele administrate de acestea, in numele lor, infractiune cu consecinte deosebit de grave. (TS)

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...