Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rowa dany – frauda cu 700.000 euro cu fonduri sapard

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Directorul societatii Rowa Dany SRL din Urziceni, Gheorghe Frangulea, responsabil tehnic al unui proiect cu finantare europeana, a fost trimis in judecata de procurorii DNA, miercuri 15 februarie, pentru o frauda estimata la peste 700.000 de euro cu fonduri SAPARD, suma destinata unui proiect de infiintare a fabricii de procesare a carnii, ce urma sa functioneze in Busteni, judetul Prahova.

Alaturi de Frangulea este cercetat Cristian Mihailescu, administrator al unei societati comerciale din Germania si reprezentant in Romania al acesteia.

Impreuna sunt acuzati de participatie improprie la folosirea sau prezentarea de declaratii sau documente false, incomplete sau inexacte, infractiune ce are ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Comunitatilor Europene sau din bugetele administrate de acestea, in numele lor, infractiune cu consecinte deosebit de grave. (TS)

Ministrul Petre Daea s-a întâlnit cu omologul său din Sultanatul Oman
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) Marți, 6 noiembrie 2018, la sediul Ministerului Agriculturii și Pescuitului din Sultanatul Oman a avut loc întrevederea oficială între ministrul agriculturii Petre Daea si omologul său, dr. Foad Jaafar Sajwani.   Cu această ocazie au fost puse în discuție posibilitățile de colaborare bilaterală sectorială,...

ANZ participă la lucrările tehnice de calificare și clasare a cabalinelor
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) În perioada octombrie-decembrie 2018, Agenția Națională pentru Zootehnie  participă la Comisia Naţională de Clasare şi Evaluare a Cabalinelor ce desfășoară lucrări tehnice de calificare și clasare a cabalinelor din cadrul hergheliilor de stat.   Clasarea și calificarea cabalinelor se realizează de două ori...