Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rowa dany – frauda cu 700.000 euro cu fonduri sapard

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Directorul societatii Rowa Dany SRL din Urziceni, Gheorghe Frangulea, responsabil tehnic al unui proiect cu finantare europeana, a fost trimis in judecata de procurorii DNA, miercuri 15 februarie, pentru o frauda estimata la peste 700.000 de euro cu fonduri SAPARD, suma destinata unui proiect de infiintare a fabricii de procesare a carnii, ce urma sa functioneze in Busteni, judetul Prahova.

Alaturi de Frangulea este cercetat Cristian Mihailescu, administrator al unei societati comerciale din Germania si reprezentant in Romania al acesteia.

Impreuna sunt acuzati de participatie improprie la folosirea sau prezentarea de declaratii sau documente false, incomplete sau inexacte, infractiune ce are ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Comunitatilor Europene sau din bugetele administrate de acestea, in numele lor, infractiune cu consecinte deosebit de grave. (TS)

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...