Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rowa dany – frauda cu 700.000 euro cu fonduri sapard

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Directorul societatii Rowa Dany SRL din Urziceni, Gheorghe Frangulea, responsabil tehnic al unui proiect cu finantare europeana, a fost trimis in judecata de procurorii DNA, miercuri 15 februarie, pentru o frauda estimata la peste 700.000 de euro cu fonduri SAPARD, suma destinata unui proiect de infiintare a fabricii de procesare a carnii, ce urma sa functioneze in Busteni, judetul Prahova.

Alaturi de Frangulea este cercetat Cristian Mihailescu, administrator al unei societati comerciale din Germania si reprezentant in Romania al acesteia.

Impreuna sunt acuzati de participatie improprie la folosirea sau prezentarea de declaratii sau documente false, incomplete sau inexacte, infractiune ce are ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Comunitatilor Europene sau din bugetele administrate de acestea, in numele lor, infractiune cu consecinte deosebit de grave. (TS)

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...