Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rozoti Spedition va participa la Meat & Milk 2016

Autor: Meat MIlkvineri, 6 mai, 2016

Rozoti Spedition, companie specializată în transport și logistică, va participa la cea de-a V-a ediție a Conferinței Internaționale Meat & Milk, evenimentul urmând să își înceapă lucrările săptămâna viitoare, în ziua de 12 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

Lunga experienta pe piata europeana si nationala, precum si constanta preocupare de a oferi clientilor Rozoti cele mai bune solutii in transporturile internationale garanteaza profesionalismul cu care comenzile sunt onorate, de prima importanta fiind calitatea si siguranta livrarilor.
Numele firmei Rozoti reprezinta, de la momentul infiintarii sale, in 1993, si pana astazi eficienta in transporturile internationale. De la sediul localizat imediat langa granita, se organizeaza transporturi spre interiorul tarii si in toata Uniunea Europeana.

Președintele ANPC, domnul Marius Pârvu, a confirmat participarea la Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 3 mai 2018

Noul Presedinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, domnul Marius Pârvu, a confirmat participarea la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte ale României, față de...

Doamna Vicepremier și Ministru al Mediului, Grațiela Gavrilescu, a confirmat participarea la Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   miercuri, 2 mai 2018

Doamna Vicepremier și Ministru al Mediului, Grațiela Gavrilescu, a confirma participarea ca speaker la Expo-Conferința Internațională Meat Milk 2018, care va începe joi, 10 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte ale României față de noile realități ale...