Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rozoti Spedition va participa la Meat & Milk 2016

Autor: Meat MIlkvineri, 6 mai, 2016

Rozoti Spedition, companie specializată în transport și logistică, va participa la cea de-a V-a ediție a Conferinței Internaționale Meat & Milk, evenimentul urmând să își înceapă lucrările săptămâna viitoare, în ziua de 12 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

Lunga experienta pe piata europeana si nationala, precum si constanta preocupare de a oferi clientilor Rozoti cele mai bune solutii in transporturile internationale garanteaza profesionalismul cu care comenzile sunt onorate, de prima importanta fiind calitatea si siguranta livrarilor.
Numele firmei Rozoti reprezinta, de la momentul infiintarii sale, in 1993, si pana astazi eficienta in transporturile internationale. De la sediul localizat imediat langa granita, se organizeaza transporturi spre interiorul tarii si in toata Uniunea Europeana.

Noutăți la Meat Milk 2019: Forum Retail
Autor: meatmilk  /   marți, 12 martie 2019

Ediția 2019 a Expo-Conferinței Internaționale Meat Milk, evenimentul central în calendarul anual de manifestări de profil, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov sub genericul ”Protejarea interesului național în condițiile globalizării sectoarelor de carne și lapte”, va aduce în fața...

Sergiana va participa și va expune la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Una dintre companiile de elită din sectorul de procesare a cărnii, Sergiana Poiana Mărului, va participa și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, care își va desfășura cea de-a VIII-a ediție în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Astfel, în cele două zile ale evenimentului,...