Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rozoti Spedition va participa la Meat & Milk 2016

Autor: Meat MIlkvineri, 6 mai, 2016

Rozoti Spedition, companie specializată în transport și logistică, va participa la cea de-a V-a ediție a Conferinței Internaționale Meat & Milk, evenimentul urmând să își înceapă lucrările săptămâna viitoare, în ziua de 12 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

Lunga experienta pe piata europeana si nationala, precum si constanta preocupare de a oferi clientilor Rozoti cele mai bune solutii in transporturile internationale garanteaza profesionalismul cu care comenzile sunt onorate, de prima importanta fiind calitatea si siguranta livrarilor.
Numele firmei Rozoti reprezinta, de la momentul infiintarii sale, in 1993, si pana astazi eficienta in transporturile internationale. De la sediul localizat imediat langa granita, se organizeaza transporturi spre interiorul tarii si in toata Uniunea Europeana.

FIC: România nu mai este competitivă ca mediu de afaceri
Autor: meatmilk  /   joi, 27 septembrie 2018

(Comunicat FIC) Cele mai recente rezultate ale indicelui percepției membrilor Consiliului Investitorilor Străini (FIC) despre mediul de afaceri (realizat în septembrie 2018) aduc câteva noutăți legate de piața muncii și de fiscalitate.   În același timp, în rândul membrilor FIC persistă dihotomia dintre așteptările...

Companiile germane privesc îngrijorate către viitorul României
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Pentru a avea succes în străinătate, companiile au nevoie de un mediu de afaceri stabil și de autorități publice deschise la un dialog real cu reprezentanții mediului de afaceri.   Factori precum predictibilitatea politicilor economice, administrația publică, disponibilitatea forței de muncă, infrastructura,...