Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Ruris a demarat exportul de utilaje agricole

Autor: Ilie Stoianluni, 16 septembrie, 2013

Producătorul de motoutilaje agricole Ruris din Craiova, deţinut de omul de afaceri Cătălin Stroe, a făcut anul acesta primii paşi pe pieţele externe, livrând produse în ţări precum Cehia, Polonia, Italia, Grecia, Lituania. „În România lichidităţile sunt foarte mici şi acesta este unul dintre motivele pentru care am orientat vânzările către alte pieţe.

De asemenea, pe pieţele externe riscurile financiare sunt mai mici comparativ cu cele din România. În ţară, riscul de insolvenţă şi de neplată este extrem de mare“, a spus Stroe, care a înfiinţat în urmă cu 20 de ani firma Ruris din Craiova, cu afaceri de circa 4 milioane de euro anul trecut, potrivit Ziarului financiar.

El a mai spus că până în prezent compania a vândut motoutilaje la export de circa 250.000 de euro, iar până la finalul anului se aş­teaptă ca livrările în străină­tate să aducă circa 10% din rulajul Ruris.(Mai multe, pe www.zf.ro)

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...