Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rusia ar putea importa cereale pentru a mentine pretul scazut al acestora

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Rusia ar putea importa cereale dupa recolta slaba de vara trecuta, pentru a mentine pretul scazut al acestora, a declarat spatamana trecuta premierul rus Vladimir Putin, citat de AP. Pretul graului pe pietele internationale a crescut, in august, dupa ce Rusia, care anul trecut a fost al treilea exportator de grau din lume, a anuntat un embargo la exportul de cereale, ca urmare a secetei care a afectat recolta sa. Ulterior, oficialii rusi au declarat ca ar putea extinde embargo-ul pana in iulie 2011.

Seceta a dus la cresterea preturilor de consum in Rusia, mai ales la produsele din carne, direct afectate, ceea ce a facut ca estimarile guvernului, privind inflatia scazuta, sa nu se adevereasca.

Anterior, guvernul promisese ca va vinde cereale din rezerva statului pentru a sustine preturile scazute. Putin a declarat ca guvernul incearca in continuare sa vanda cereale din aceasta rezerva, dar ca nu a decis deocamdata cand va face acest lucru.

Soluții FrieslandCampina Kievit, pentru produse ready meal-clean label
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 noiembrie 2018

Compania olandeză FrieslandCampina Kievit, producător mondial de ingrediente alimentare și băuturi, a realizat recent un studiu privind  tendințele și evoluțiile de pe piața produselor ready meal, indulgence și clean label, cu țintă directă asupra savorii.   Utilizând propria analiză a conversațiilor online, precum și...

Metro AG Metro-Nom a deschis un birou IT la Cluj-Napoca
Autor: Nora Marin  /   joi, 15 noiembrie 2018

Metro AG Metro-Nom și-a deschis cel de-al treilea birou IT românesc în Cluj-Napoca, denumit și Silicon Valley al Balcanilor, după cum informează publicația European Supermarket Magazine.   Compania mai are încă două unități IT care operează local, mai precis, în București și Brașov. Divizia IT a firmei, Metro-Nom este...