Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rusia ar putea importa cereale pentru a mentine pretul scazut al acestora

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Rusia ar putea importa cereale dupa recolta slaba de vara trecuta, pentru a mentine pretul scazut al acestora, a declarat spatamana trecuta premierul rus Vladimir Putin, citat de AP. Pretul graului pe pietele internationale a crescut, in august, dupa ce Rusia, care anul trecut a fost al treilea exportator de grau din lume, a anuntat un embargo la exportul de cereale, ca urmare a secetei care a afectat recolta sa. Ulterior, oficialii rusi au declarat ca ar putea extinde embargo-ul pana in iulie 2011.

Seceta a dus la cresterea preturilor de consum in Rusia, mai ales la produsele din carne, direct afectate, ceea ce a facut ca estimarile guvernului, privind inflatia scazuta, sa nu se adevereasca.

Anterior, guvernul promisese ca va vinde cereale din rezerva statului pentru a sustine preturile scazute. Putin a declarat ca guvernul incearca in continuare sa vanda cereale din aceasta rezerva, dar ca nu a decis deocamdata cand va face acest lucru.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...