Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Rusia ar putea importa cereale pentru a mentine pretul scazut al acestora

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Rusia ar putea importa cereale dupa recolta slaba de vara trecuta, pentru a mentine pretul scazut al acestora, a declarat spatamana trecuta premierul rus Vladimir Putin, citat de AP. Pretul graului pe pietele internationale a crescut, in august, dupa ce Rusia, care anul trecut a fost al treilea exportator de grau din lume, a anuntat un embargo la exportul de cereale, ca urmare a secetei care a afectat recolta sa. Ulterior, oficialii rusi au declarat ca ar putea extinde embargo-ul pana in iulie 2011.

Seceta a dus la cresterea preturilor de consum in Rusia, mai ales la produsele din carne, direct afectate, ceea ce a facut ca estimarile guvernului, privind inflatia scazuta, sa nu se adevereasca.

Anterior, guvernul promisese ca va vinde cereale din rezerva statului pentru a sustine preturile scazute. Putin a declarat ca guvernul incearca in continuare sa vanda cereale din aceasta rezerva, dar ca nu a decis deocamdata cand va face acest lucru.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...