Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rusia ar putea opri exporturile de carne de porc din cauza febrei porcine africane

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In Rusia continua sa se inregistreze noi focare de febra porcina africana ceea ce ar putea crea mari probleme in ceea ce priveste exportul de carne din zona, spun analistii, citati de presa locala.

The worst-case scenario presupune ca Rusia va trebui sa inceteze in totalitate exporturile de carne de porc si furajele pentru animale, iar aceasta interdictie ar putea dura cateva decenii.

Autoritatile Sanitar Veterinare din Rusia nu detin inca un vaccin impotriva virusului iar singura modalitate de a combate boala este sa distruga animalele infectate si sa instaureze carantina. Insa nici macar aceste masuri drastice nu par sa opreasca raspandirea virusului care a distrus toata populatie porcina a Cubei in 1970.

In momentul de fata situatia din Rusia ramane nesigura; desi veterinarii si fermierii au distrus peste 80.000 de porci, virusul continua sa se raspandeasca. Pierderile, de la izbucnirea epidemiei, se ridica la 1,5 miliarde de ruble (23 milioane de euro).

Safir: Tu știi cum să alegi preparatele și semipreparatele din carne de pui?
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

(Comunicat) Ritmul de viață alert ne determină deseori să recurgem la soluții menite să ne simplifice viața și care să nu implice prea multe resurse de timp și de energie consumate. La nivel culinar, această alegere se reflectă în orientarea către produsele preparate și semipreparate.   Provocarea consumatorului rezidă...

Bento Cloud Services: Mai multă disponibilitate și securitate a datelor
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

(Comunicat) Bento, companie romaneasca cu peste 10 ani de experienta in livrarea de servicii de externalizare IT si servicii Cloud, ofera prin intermediul Bento Cloud Services, servicii de consultanta, implementare si migrare. Serviciile sunt livrate de pe cele mai puternice platforme cloud de pe piata,ca Microsoft Azure sau...