Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rusia este nemultumita de calitatea carnii rosii produsa local

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Seviciile veterinare rusesti se declara nemultumite de calitatea carnii rosii furnizata de producatorii domestici, scrie presa locala. Conform aceleiasi surse, veterinarii sustin ca produsele din carne importata sunt mult mai sigure decat cele rusesti. Problema calitatii carnii produse in Rusia este agravata de lipsa unor actiuni efective ale autoritatilor veterinare locale in ceea ce ii priveste pe producatorii domestici.

Antibioticele periculoase si aditivii artificiali reprezinta principalele preocupari ale autoritatilor veterinare rusesti. Prezenta acestor substante a devenit mult mai frecventa in carnea si preparatele din carne, datorita folosirii lor de catre fermieri ca si ingrediente pentru hrana animalelor.

Carnea importata este, de cele mai multe ori, de mai buna calitate, insa Rusia incearca sa reduca transporturile de carne de la export si sa dezvolte agricultura si industria carnii locale.

Tetra Pak a lansat ambalajele aseptice cubice, pentru lactate
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

Tetra Pak a lansat pachetul Tetra Classic Aseptic 65ml Cube, pentru produse lactate, sucuri, înghețată și alimente lichide.   Dimensiunile ambalajului au fost proiectate astfel încât să permită ca șase pachete să formeze un cub, pentru a optimiza utilizarea spațiului în distribuție și depozitare.   "Pachetul...

Seminar organizat la Tulcea pe tema agriculturii ecologice
Autor: meatmilk  /   joi, 21 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de Stat Daniel Dumitru Botănoiu a fost prezent la Tulcea pentru a participa la seminarul “Agricultura ecologică-pilon de susținere al turismului responsabil în Delta Dunării”, eveniment organizat de Consiliului Județean Tulcea, Asociația de Management a Destinației Turistice Delta Dunării și a Delta...