Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rusia este nemultumita de calitatea carnii rosii produsa local

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Seviciile veterinare rusesti se declara nemultumite de calitatea carnii rosii furnizata de producatorii domestici, scrie presa locala. Conform aceleiasi surse, veterinarii sustin ca produsele din carne importata sunt mult mai sigure decat cele rusesti. Problema calitatii carnii produse in Rusia este agravata de lipsa unor actiuni efective ale autoritatilor veterinare locale in ceea ce ii priveste pe producatorii domestici.

Antibioticele periculoase si aditivii artificiali reprezinta principalele preocupari ale autoritatilor veterinare rusesti. Prezenta acestor substante a devenit mult mai frecventa in carnea si preparatele din carne, datorita folosirii lor de catre fermieri ca si ingrediente pentru hrana animalelor.

Carnea importata este, de cele mai multe ori, de mai buna calitate, insa Rusia incearca sa reduca transporturile de carne de la export si sa dezvolte agricultura si industria carnii locale.

CC a aprobat preluarea Frigotehnica de către Roca SA
Autor: meatmilk  /   joi, 19 iulie 2018

(Comunicat) Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Platforma ROCA SA preia companiile Frigotehnica SRL şi Eco Clima Industrial SRL.   Platforma ROCA SA, înfiinţată în anul 2017, este o platformă de investiţii şi management dedicată finanţării companiilor româneşti aflate în dificultate (financiară, de...

Smithfield Foods își extinde operațiunile în Polonia
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 19 iulie 2018

Smithfield Foods intenționează să valorifice cererea de carne de pasăre din Marea Britanie investind într-o companie de profil cu sediul în Morliny, Polonia.   Această mișcare este menită să sporească atenția Smithfield Foods asupra cărnii albe prelucrate, sectorul oferind o oportunitate de creștere a afacerilor. Compania...