Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rusia este nemultumita de calitatea carnii rosii produsa local

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Seviciile veterinare rusesti se declara nemultumite de calitatea carnii rosii furnizata de producatorii domestici, scrie presa locala. Conform aceleiasi surse, veterinarii sustin ca produsele din carne importata sunt mult mai sigure decat cele rusesti. Problema calitatii carnii produse in Rusia este agravata de lipsa unor actiuni efective ale autoritatilor veterinare locale in ceea ce ii priveste pe producatorii domestici.

Antibioticele periculoase si aditivii artificiali reprezinta principalele preocupari ale autoritatilor veterinare rusesti. Prezenta acestor substante a devenit mult mai frecventa in carnea si preparatele din carne, datorita folosirii lor de catre fermieri ca si ingrediente pentru hrana animalelor.

Carnea importata este, de cele mai multe ori, de mai buna calitate, insa Rusia incearca sa reduca transporturile de carne de la export si sa dezvolte agricultura si industria carnii locale.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...