Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rusia: exporturile de porc si pui ar putea creste pana la de 60 de ori

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform ministrului rus al agriculturii, Yelena Skrynnik, Rusia ar putea inregistra o crestere a exporturilor de porc si pui cu pana la 60% pana in anul 2020. Ministrul a precizat ca estimarile sale se bazeaza pe implementarea noilor tehnologii din industria rusa a carnii.

„Suntem in pas cu vremurile si cu noile tehnologii. Dupa estimarile noastre volumul exporturilor ar putea fi de pana la 400,000 tone de pui si 200,000 de tone de porc, o crestere substantiala, avand in vedere cifra de 10.000 de tone de anul trecut. Asta ar insemna o valoare de 1, 5 pana la 2 miliarde de dolari anual, o crestere substantiala.”

Rusia isi doreste sa devina mai putin dependenta de importurile de carne si a facut investiti masive in acest sens. Presedintele Dimitry Medvedev apreciaza ca aceasta tara ar putea deveni unul dintre liderii mondiali in productia de carne.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...