Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Rusia: exporturile de porc si pui ar putea creste pana la de 60 de ori

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform ministrului rus al agriculturii, Yelena Skrynnik, Rusia ar putea inregistra o crestere a exporturilor de porc si pui cu pana la 60% pana in anul 2020. Ministrul a precizat ca estimarile sale se bazeaza pe implementarea noilor tehnologii din industria rusa a carnii.

„Suntem in pas cu vremurile si cu noile tehnologii. Dupa estimarile noastre volumul exporturilor ar putea fi de pana la 400,000 tone de pui si 200,000 de tone de porc, o crestere substantiala, avand in vedere cifra de 10.000 de tone de anul trecut. Asta ar insemna o valoare de 1, 5 pana la 2 miliarde de dolari anual, o crestere substantiala.”

Rusia isi doreste sa devina mai putin dependenta de importurile de carne si a facut investiti masive in acest sens. Presedintele Dimitry Medvedev apreciaza ca aceasta tara ar putea deveni unul dintre liderii mondiali in productia de carne.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...