Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rusia: exporturile de porc si pui ar putea creste pana la de 60 de ori

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform ministrului rus al agriculturii, Yelena Skrynnik, Rusia ar putea inregistra o crestere a exporturilor de porc si pui cu pana la 60% pana in anul 2020. Ministrul a precizat ca estimarile sale se bazeaza pe implementarea noilor tehnologii din industria rusa a carnii.

„Suntem in pas cu vremurile si cu noile tehnologii. Dupa estimarile noastre volumul exporturilor ar putea fi de pana la 400,000 tone de pui si 200,000 de tone de porc, o crestere substantiala, avand in vedere cifra de 10.000 de tone de anul trecut. Asta ar insemna o valoare de 1, 5 pana la 2 miliarde de dolari anual, o crestere substantiala.”

Rusia isi doreste sa devina mai putin dependenta de importurile de carne si a facut investiti masive in acest sens. Presedintele Dimitry Medvedev apreciaza ca aceasta tara ar putea deveni unul dintre liderii mondiali in productia de carne.

Soluții FrieslandCampina Kievit, pentru produse ready meal-clean label
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 noiembrie 2018

Compania olandeză FrieslandCampina Kievit, producător mondial de ingrediente alimentare și băuturi, a realizat recent un studiu privind  tendințele și evoluțiile de pe piața produselor ready meal, indulgence și clean label, cu țintă directă asupra savorii.   Utilizând propria analiză a conversațiilor online, precum și...

Metro AG Metro-Nom a deschis un birou IT la Cluj-Napoca
Autor: Nora Marin  /   joi, 15 noiembrie 2018

Metro AG Metro-Nom și-a deschis cel de-al treilea birou IT românesc în Cluj-Napoca, denumit și Silicon Valley al Balcanilor, după cum informează publicația European Supermarket Magazine.   Compania mai are încă două unități IT care operează local, mai precis, în București și Brașov. Divizia IT a firmei, Metro-Nom este...