Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rusia – fara compromisuri pentru aderarea la omc

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Aderarea la Organizatia Mondiala a Comertului (OMC) nu reprezinta un motiv pentru Rusia sa dezechilibreze importul si exportul de carne.

Aderarea este pusa sub semnul intrebarii, prin neabordarea dezacordurilor privind subventionarea agriculturii sau reglementarile ruse privind importurile de carne.

Situata pe locul sase in clasamentu mondial al pietelor desfacere (prin calculul PIB, exprimat prin paritatea puterii de cumparare), Federatia rusa reprezinta singura economie importanta a lumii nemembra a OMC. Rusii nu vor sa cedeze, dar dorinta de a sustine Parghia fitosanitara poate scoate de pe piata produse ale tarilor care au dispute politice cu Moscova. (TS)

GfK: Piața produselor de larg consum a crescut cu 13 %
Autor: meatmilk  /   joi, 24 mai 2018

(Comunicat) În primul trimestru al anului 2018, piața bunurilor de larg consum pentru acasă din România a înregistrat o creștere în valoare de 13% față de aceeași perioadă a anului trecut. Spre deosebire de perioadele anterioare, volumele cumpărate au reintrat pe o curbă ascendentă (+7.4%). Familiile au mers mai des la cumpărături...

Studiu Cargill: Consumatorii asociază bunăstarea animalelor cu siguranța alimentară
Autor: Nora Marin  /   joi, 24 mai 2018

Cercetările efectuate de Cargill în cadrul studiului "Feed 4 Thought" au constatat că 94% dintre consumatorii europeni cred că proteina este crescută și manipulată cu măsuri adecvate de siguranță alimentară.   Un total de 1.000 de participanți din întreaga Uniune Europeană au fost chestionați în aprilie, pentru a examina...