Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rusia – fara compromisuri pentru aderarea la omc

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Aderarea la Organizatia Mondiala a Comertului (OMC) nu reprezinta un motiv pentru Rusia sa dezechilibreze importul si exportul de carne.

Aderarea este pusa sub semnul intrebarii, prin neabordarea dezacordurilor privind subventionarea agriculturii sau reglementarile ruse privind importurile de carne.

Situata pe locul sase in clasamentu mondial al pietelor desfacere (prin calculul PIB, exprimat prin paritatea puterii de cumparare), Federatia rusa reprezinta singura economie importanta a lumii nemembra a OMC. Rusii nu vor sa cedeze, dar dorinta de a sustine Parghia fitosanitara poate scoate de pe piata produse ale tarilor care au dispute politice cu Moscova. (TS)

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...