Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Rusia: Grupul Cherkizovo își mărește capacitatea de producție

Autor: Meat MIlkluni, 6 ianuarie, 2014

Cherkizovo Group , cel mai mare producător de carne și furaje din Rusia a finalizat un proiect de dublarea a capacității a complexului de producție Bryansk, informează The Meat Site.

Prin implementarea acestui proiect a crescut capacitatea de producție a complexului de la 35 000 la 85 000 tone de păsări în viu pe an. Un număr de instalații de mari dimensiuni au fost construite ca parte a acestui proiect de mărire a capacității.

Acestea includ 52 de hale pentru păsări cu 1,8 milioane de locuri pentru păsări de carne la ferma din Roshcha , 56 de hale cu 1,9 milioane de locuri pentru păsări de carne la ferma din Pervomaiskaya și un incubator modern pentru 66 de milioane de ouă pe an . Au fost investite mai mult de 3 miliarde de ruble în acest proiect .

Clusterul de procesare a cărnii de pasăre Briansk a fost înființat în 2007, după ce Cherkizovo Group a achiziționat Kurinoe Tsarstvo OJSC , care la acea vreme era al patrulea cel mai mare producător de carne de pasăre din Rusia cu un brand care a fost popular în Rusia Centrală și fabrici de producție în regiunile Bryansk și Lipetsk.

Compania Kurinoe Tsarstvo a fost integrată cu succes în structura de producție și vânzări a Cherkizovo Group.

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...