Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rusia impune din nou restrictii pentru importurile din ucraina

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Globalmeatnews.com, Rusia a reinitiat restrictiile pentru importurile de produse de origine animala din Ucraina, iar dupa cum sustin expertii, acesta este ultimul pas inainte de un razboi comercial intre cele doua tari.

Restrictiile vizeaza 8 dintre cei mai mari exportatori din Ucraina, care exporta anual in Rusia 12 000 tone de carne si produse de origine animala.

Restrictiile pentru exportatorii de produse de origine animala in Rusia au fost impuse pentru urmatoarele intreprinderi: Molis Company, Globinsky Maslozavod Company, PJSC Bel Shostka Ukraine, Zeus Ltd, LLC Danone Danipro, JSC Laktalis Nikolaev and CJSC APK-Invest, spune un purt[tor de cuvant al Serviciului Federal pentru Asigurarea respectarii Despturilor consumatorilor si Sanatatii oamenilor (Rospotrebnadzor).

Potrivit expertilor Ministerului Agriculturii din Ucraina, excesul de 12 000t de produse din carne, cel mai probabil vor lua directia pietei interne, ceea ce va duce la cresterea competitiei si presiunii asupra procesatorilor, care si asa se confrunta cu mari dificultati.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...