Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rusia impune din nou restrictii pentru importurile din ucraina

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Globalmeatnews.com, Rusia a reinitiat restrictiile pentru importurile de produse de origine animala din Ucraina, iar dupa cum sustin expertii, acesta este ultimul pas inainte de un razboi comercial intre cele doua tari.

Restrictiile vizeaza 8 dintre cei mai mari exportatori din Ucraina, care exporta anual in Rusia 12 000 tone de carne si produse de origine animala.

Restrictiile pentru exportatorii de produse de origine animala in Rusia au fost impuse pentru urmatoarele intreprinderi: Molis Company, Globinsky Maslozavod Company, PJSC Bel Shostka Ukraine, Zeus Ltd, LLC Danone Danipro, JSC Laktalis Nikolaev and CJSC APK-Invest, spune un purt[tor de cuvant al Serviciului Federal pentru Asigurarea respectarii Despturilor consumatorilor si Sanatatii oamenilor (Rospotrebnadzor).

Potrivit expertilor Ministerului Agriculturii din Ucraina, excesul de 12 000t de produse din carne, cel mai probabil vor lua directia pietei interne, ceea ce va duce la cresterea competitiei si presiunii asupra procesatorilor, care si asa se confrunta cu mari dificultati.

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...