Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rusia impune din nou restrictii pentru importurile din ucraina

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Globalmeatnews.com, Rusia a reinitiat restrictiile pentru importurile de produse de origine animala din Ucraina, iar dupa cum sustin expertii, acesta este ultimul pas inainte de un razboi comercial intre cele doua tari.

Restrictiile vizeaza 8 dintre cei mai mari exportatori din Ucraina, care exporta anual in Rusia 12 000 tone de carne si produse de origine animala.

Restrictiile pentru exportatorii de produse de origine animala in Rusia au fost impuse pentru urmatoarele intreprinderi: Molis Company, Globinsky Maslozavod Company, PJSC Bel Shostka Ukraine, Zeus Ltd, LLC Danone Danipro, JSC Laktalis Nikolaev and CJSC APK-Invest, spune un purt[tor de cuvant al Serviciului Federal pentru Asigurarea respectarii Despturilor consumatorilor si Sanatatii oamenilor (Rospotrebnadzor).

Potrivit expertilor Ministerului Agriculturii din Ucraina, excesul de 12 000t de produse din carne, cel mai probabil vor lua directia pietei interne, ceea ce va duce la cresterea competitiei si presiunii asupra procesatorilor, care si asa se confrunta cu mari dificultati.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...