Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rusia impune din nou restrictii pentru importurile din ucraina

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Globalmeatnews.com, Rusia a reinitiat restrictiile pentru importurile de produse de origine animala din Ucraina, iar dupa cum sustin expertii, acesta este ultimul pas inainte de un razboi comercial intre cele doua tari.

Restrictiile vizeaza 8 dintre cei mai mari exportatori din Ucraina, care exporta anual in Rusia 12 000 tone de carne si produse de origine animala.

Restrictiile pentru exportatorii de produse de origine animala in Rusia au fost impuse pentru urmatoarele intreprinderi: Molis Company, Globinsky Maslozavod Company, PJSC Bel Shostka Ukraine, Zeus Ltd, LLC Danone Danipro, JSC Laktalis Nikolaev and CJSC APK-Invest, spune un purt[tor de cuvant al Serviciului Federal pentru Asigurarea respectarii Despturilor consumatorilor si Sanatatii oamenilor (Rospotrebnadzor).

Potrivit expertilor Ministerului Agriculturii din Ucraina, excesul de 12 000t de produse din carne, cel mai probabil vor lua directia pietei interne, ceea ce va duce la cresterea competitiei si presiunii asupra procesatorilor, care si asa se confrunta cu mari dificultati.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...