Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rusia incerca sa evite un nou razboi al carnii cu ue

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Rusia va evita orice razboi al carnii cu Uniunea Europeana precum si deteriorarea relatiilor cu UE in ceea ce priveste agricultura, asa cum s-a intamplat in 2006, atunci cand a interzis importul de carne din Polonia, considera analistii locali citati de presa internationala.

Astazi UE ramane cel mai mare partener pentru Rusia in ceea ce priveste comertul de carne si preparate iar eventuale probleme intre parti ar cauza pierderi imense Rusiei. Mai mult, acesta tara deruleaza acum negocieri dificile cu Uniunea pentru a demara exportul de carne in Europa, capatand astfel acces la una dintre cele mai mari piete de consum din lume.

Potrivit oficialilor din industria carnii, citati de presa locala, Rusia intelege acum faptul ca un alt scandal ar putea pune capat unui parteneriat la nivel inalt pentru comertul de carne intre aceasta tara si UE. Rusia a initiat deja contracte individuale cu cateva companii din Uniune pentru aprovizionarea cu carne si preparate, cu ocazia catorva expozitii internationale, cum a fost Green Week, la Berlin.

Safir: Tu știi cum să alegi preparatele și semipreparatele din carne de pui?
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

(Comunicat) Ritmul de viață alert ne determină deseori să recurgem la soluții menite să ne simplifice viața și care să nu implice prea multe resurse de timp și de energie consumate. La nivel culinar, această alegere se reflectă în orientarea către produsele preparate și semipreparate.   Provocarea consumatorului rezidă...

Bento Cloud Services: Mai multă disponibilitate și securitate a datelor
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

(Comunicat) Bento, companie romaneasca cu peste 10 ani de experienta in livrarea de servicii de externalizare IT si servicii Cloud, ofera prin intermediul Bento Cloud Services, servicii de consultanta, implementare si migrare. Serviciile sunt livrate de pe cele mai puternice platforme cloud de pe piata,ca Microsoft Azure sau...