Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Rusia incerca sa evite un nou razboi al carnii cu ue

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Rusia va evita orice razboi al carnii cu Uniunea Europeana precum si deteriorarea relatiilor cu UE in ceea ce priveste agricultura, asa cum s-a intamplat in 2006, atunci cand a interzis importul de carne din Polonia, considera analistii locali citati de presa internationala.

Astazi UE ramane cel mai mare partener pentru Rusia in ceea ce priveste comertul de carne si preparate iar eventuale probleme intre parti ar cauza pierderi imense Rusiei. Mai mult, acesta tara deruleaza acum negocieri dificile cu Uniunea pentru a demara exportul de carne in Europa, capatand astfel acces la una dintre cele mai mari piete de consum din lume.

Potrivit oficialilor din industria carnii, citati de presa locala, Rusia intelege acum faptul ca un alt scandal ar putea pune capat unui parteneriat la nivel inalt pentru comertul de carne intre aceasta tara si UE. Rusia a initiat deja contracte individuale cu cateva companii din Uniune pentru aprovizionarea cu carne si preparate, cu ocazia catorva expozitii internationale, cum a fost Green Week, la Berlin.

În octombrie, târgul Anuga va găzdui conferința internațională iFood 2019
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 18 septembrie 2019

(Comunicat) Cel mai mare târg mondial dedicat Industriei alimentare, Anuga 2019, care se va desfășura la MesseKoln în perioada 5-9 octombrie, va găzdui lucrările Conferinței iFood 2019, care va avea loc in ziua de 7 octombrie.   iFood 2019   Producția globală de produse alimentare este în continuă schimbare:...

Efectele dietei cu peleți asupra performanței păsărilor de curte
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 18 septembrie 2019

Prelucrarea furajelor în pelete uniforme și durabile oferă beneficii semnificative, iar densitatea în vrac crescută, reduce segregarea și praful de alimentare, reducând astfel pierderile. Eficiența de conversie a furajelor este mult îmbunătățită, în nutriția puilor, deoarece duce la scăderea deversărilor de furaje în timpul...