Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rusia incerca sa evite un nou razboi al carnii cu ue

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Rusia va evita orice razboi al carnii cu Uniunea Europeana precum si deteriorarea relatiilor cu UE in ceea ce priveste agricultura, asa cum s-a intamplat in 2006, atunci cand a interzis importul de carne din Polonia, considera analistii locali citati de presa internationala.

Astazi UE ramane cel mai mare partener pentru Rusia in ceea ce priveste comertul de carne si preparate iar eventuale probleme intre parti ar cauza pierderi imense Rusiei. Mai mult, acesta tara deruleaza acum negocieri dificile cu Uniunea pentru a demara exportul de carne in Europa, capatand astfel acces la una dintre cele mai mari piete de consum din lume.

Potrivit oficialilor din industria carnii, citati de presa locala, Rusia intelege acum faptul ca un alt scandal ar putea pune capat unui parteneriat la nivel inalt pentru comertul de carne intre aceasta tara si UE. Rusia a initiat deja contracte individuale cu cateva companii din Uniune pentru aprovizionarea cu carne si preparate, cu ocazia catorva expozitii internationale, cum a fost Green Week, la Berlin.

IFFA 2019-MesseFrankfurt este Partener Silver al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   luni, 19 februarie 2018

Cel mai mare târg internațional dedicat sectorului mondial al cărnii, IFFA 2019, care se va desfășura în perioada 4-9 mai 2019 în uriașele spații expoziționale ale MesseFrankurt, a devenit Partener Silver al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk. IFFA 2019 este reprezentat în România de firma Expo Sales Promotions, condusă de...

CopaCogeca: Nu sacrificați agricultura Europei, în afacerea Mercosur
Autor: Mircea Demeter  /   luni, 19 februarie 2018

CopaCogeca a adresat președintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, solicitarea ca agricultura Uniunii Europene ”să nu fie vândută” în negocierile comerciale cu Mercosur. În textul oficial se arată:   ”Organismele agricole se opun mișcării UE de a acorda noi concesii agriculturii în schimbul câștigurilor...