Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rusia incerca sa evite un nou razboi al carnii cu ue

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Rusia va evita orice razboi al carnii cu Uniunea Europeana precum si deteriorarea relatiilor cu UE in ceea ce priveste agricultura, asa cum s-a intamplat in 2006, atunci cand a interzis importul de carne din Polonia, considera analistii locali citati de presa internationala.

Astazi UE ramane cel mai mare partener pentru Rusia in ceea ce priveste comertul de carne si preparate iar eventuale probleme intre parti ar cauza pierderi imense Rusiei. Mai mult, acesta tara deruleaza acum negocieri dificile cu Uniunea pentru a demara exportul de carne in Europa, capatand astfel acces la una dintre cele mai mari piete de consum din lume.

Potrivit oficialilor din industria carnii, citati de presa locala, Rusia intelege acum faptul ca un alt scandal ar putea pune capat unui parteneriat la nivel inalt pentru comertul de carne intre aceasta tara si UE. Rusia a initiat deja contracte individuale cu cateva companii din Uniune pentru aprovizionarea cu carne si preparate, cu ocazia catorva expozitii internationale, cum a fost Green Week, la Berlin.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...