Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rusia interzice importul de porci din germania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Din 15 noiembrie 2011, Rusia opreste importurile de porci vii din Germania, informeaza Agerpres, citandu-l pe seful serviciilor veterinare ruse, Serghei Dankvert.

Motivul il constituie lipsa garantiilor referitoare la utilizarea antibioticelor, a anuntat oficialul rus miercuri, 9 noiembrie: incepand din 15 noiembrie, vom interzice importurile de porci vii din Germania, din cauza absentei garantiilor privind siguranta alimentara.

Germania era obligata, conform normativelor in vigoare, sa trimita simultan cu exporturile de animale, garantii privind procedura conform careia nu se administreaza antibiotice porcilor.

Procedura impusa Germaniei de a nu administra porcilor antibiotice, cu 30 de zile inaintea exportarii acestora in Rusia nu a fost respectata. Prin urmare, interdictia va ramane in vigoare atat timp cat Rosellhoznador nu va obtine garantii ca aceasta procedura este respectata, a atentionat Dankvert. (TS)

Caravana Meseriilor AHK își continuă drumul
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Caravana Meseriilor din domeniul automotive are ca scop informarea elevilor de clasa a VIII-a și a părinților acestora în legătură cu posibilitatea înscrierii în clasele de învățământ dual și profesional și prezentarea avantajelor parcurgerii acestui traseu profesional. Vor avea loc discuții despre locurile de muncă...

Semifinalele „Arenei Bucătarilor” 2018, în acest weekend, la București
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Bucureștiul redevine pe 19 și 20 mai capitala gastronomiei românești, odată cu desfășuarea semifinalelor celebrei competiții gastronomice Arena Bucătarilor, ajunsă la a zecea ediție și organizată de Selgros Cash & Carry.   Cele patru semifinale regionale – Est, Centru, Vest și București - se...