Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rusia interzice importul de porci din germania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Din 15 noiembrie 2011, Rusia opreste importurile de porci vii din Germania, informeaza Agerpres, citandu-l pe seful serviciilor veterinare ruse, Serghei Dankvert.

Motivul il constituie lipsa garantiilor referitoare la utilizarea antibioticelor, a anuntat oficialul rus miercuri, 9 noiembrie: incepand din 15 noiembrie, vom interzice importurile de porci vii din Germania, din cauza absentei garantiilor privind siguranta alimentara.

Germania era obligata, conform normativelor in vigoare, sa trimita simultan cu exporturile de animale, garantii privind procedura conform careia nu se administreaza antibiotice porcilor.

Procedura impusa Germaniei de a nu administra porcilor antibiotice, cu 30 de zile inaintea exportarii acestora in Rusia nu a fost respectata. Prin urmare, interdictia va ramane in vigoare atat timp cat Rosellhoznador nu va obtine garantii ca aceasta procedura este respectata, a atentionat Dankvert. (TS)

TransCOOL FORUM va avea loc în 28 septembrie 2018, ora 13:00, la Romexpo
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Jucatori importanti de pe lantul de aprovizionare si desfacere al produselor perisabile se intalnesc vineri, 28 septembrie, la Romexpo, ora 13.00, in cadrul FORUMULUI TransCOOL – transport si depozitare „frig”, eveniment conex din bogata agenda TransLogistica EXPO.   Subiectele propuse, desi nu neaparat noi, incita la...

CEC Bank: Mihaela Popa, numită ca Director General–Presedinte interimar
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Actionarul CEC BANK S.A., Statul Roman, reprezentat de Ministerul Finantelor Publice, a hotarat modificarea statutului Bancii in sensul adoptarii sistemului splitat de conducere (separarea functiei de Presedinte al Consiliului de Administratie de cea de Director General – Presedinte al Comitetului de Directie). Totodata, Adunarea...