Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rusia limiteaza importul de carne din moldova

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Din 14 martie 2012, Serviciul Federal de Supraveghere Veterinara si Fitosanitara din Federatia Rusa (Rosselhoznodor) va introduce limitarea temporara a importului produselor de origine animala din Moldova, vizand indeosebi exportatorul moldovean SRL Tehnostel Car.

Potrivit reprezentantilor Rosselhosnodor, masura reprezinta rezultatul depistarii in carnea de ovina livrata de producatorul moldovean a unor substante interzise.

Rosselhosnodor a mai introdus anterior un regim special de control al carnii livrate altui expotator important din Moldova, alaturi de Tehnostel Car: compania SA Bardbar. Ambele societati au exportat carne, in care au fost depistate microorganisme patogene. (TS)

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...