Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rusia limiteaza importul de carne din moldova

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Din 14 martie 2012, Serviciul Federal de Supraveghere Veterinara si Fitosanitara din Federatia Rusa (Rosselhoznodor) va introduce limitarea temporara a importului produselor de origine animala din Moldova, vizand indeosebi exportatorul moldovean SRL Tehnostel Car.

Potrivit reprezentantilor Rosselhosnodor, masura reprezinta rezultatul depistarii in carnea de ovina livrata de producatorul moldovean a unor substante interzise.

Rosselhosnodor a mai introdus anterior un regim special de control al carnii livrate altui expotator important din Moldova, alaturi de Tehnostel Car: compania SA Bardbar. Ambele societati au exportat carne, in care au fost depistate microorganisme patogene. (TS)

Domnul Adrian Bența va fi speaker al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

Unul dintre cei mai mari experti financiari din Romania, domnul Adrian Benta, va fi speaker al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, evenimant care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale...

Programul MADR de înființare și dezvoltare a formelor asociative
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că se află în desfășurare licitația deschisă pentru atribuirea contractului privind „Consiliere acordată producătorilor agricoli în vederea înființării și dezvoltării formelor asociative în sectorul agricol”, număr anunț de participare în SEAP nr....