Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rusia mareste productia de carne si oua si se pregateste de intrarea in omc

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Rusia va produce pana la finele anului 3,5 milioane de tone de carne de pasare, cu 10,3% mai mult ca in 2011, potrivit unei estimari guvernamentale, informeaza WorldPoultry.net, citat de cotidianul Evenimentul Zilei.

Rusia se pregateste pentru intrarea in Organizatia Mondiala a Comertului (OMC), de beneficiile careia, in termeni de eliminare a barierelor comerciale, doreste sa profite din plin, stimuland exporturile in toate domeniile in care se poate bucura de avantaje competitive, unul dintre acestea si productia de carne de pasare si oua.

Potrivit ministrului rus al Agriculturii, Nicolai Fiodorov, in ultimii sase ani, Rusia a construit si renovat peste 400 de unitati cu diferite functii din industria cresterii pasarilor, acest lucru conducand la o crestere a productiei de carne si de oua.

Anul acesta efortul financiar sustinut de la bugetul de stat pentru sprijinirea sectorului s-a ridicat la 164,5 milioane ruble (4 milioane euro)
Reprezentantii industriei atrag atentia ca in ciuda investitiilor facute in ultimii ani sectorul mai trebuie sprijinit pentru a deveni competitiv, ei propunand o lista de propuneri pentru imbunatatirea situatiei.

Statul rus are un program de sprijinire al sectorului pana in 2020.
Rusia se afla in vecinatatea celor mai atractive doua piete pentru consumul de pasare si oua, cea a Chinei si cea a Uniunii Europene.

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...