Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rusia nu mai importa carne de porc de la 9 fabrici americane

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Rusia va opri din 10 februarie importurile americane din noua fabrici dupa ce mai multe erori au fost sesizate de autoritatile ruse in certificatele ce insoteau transporturile de carne.

Potrivit Purtatorului de Cuvant al Agriculturii din Statele Unite, Amanda Eamich, erorile din documentele care trebuie sa insoteasca importurile in Rusia au fost comise de respectivele fabrici insa autoritatile rusesti ar fi trebuit sa contacteze Departamentul pentru Agricultura al Statelor Unite pentru inlocuirea acestor certificate.

„Dar Rusia nu recunoaste si nu accepta inlocuirea certificatelor”, a precizat Eamich. Astfel autoritatile negociza „rezolvarea acestei probleme”, a mai spus purtatorul de cuvant. Printre cele noua fabrici care nu vor mai exporta din 10 februarie carne de porc in Rusia se numara Smithfield Packaging, din Tar Heel, doua unitati Farmland, doua Cargill Meat Solutions etc.

MADR: Crescătorii de ovine pot valorifica lâna în 20 centre de colectare
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) MADR a identificat, prin Direcțiile pentru Agricultură Județene, pornind de la efectivele de ovine și producția de lână obținută, zonele în care vor fi realizate centrele de colectare lână și piei de animale.   În prezent, există 20 de centre care colectează lâna de la crescătorii de ovine, cu o capacitate...

Controale ANSVSA în industria avicolă
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Începând cu luna august a anului trecut, ANSVSA a demarat o acțiune tematică de control, la nivel național, pentru a verifica modul în care operatorii din industria avicolă respectă condițiile sanitare veterinare și de siguranță a alimentelor referitoare la producerea ouălor și a produselor din ouă, destinate...