Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rusia nu mai importa carne de porc de la 9 fabrici americane

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Rusia va opri din 10 februarie importurile americane din noua fabrici dupa ce mai multe erori au fost sesizate de autoritatile ruse in certificatele ce insoteau transporturile de carne.

Potrivit Purtatorului de Cuvant al Agriculturii din Statele Unite, Amanda Eamich, erorile din documentele care trebuie sa insoteasca importurile in Rusia au fost comise de respectivele fabrici insa autoritatile rusesti ar fi trebuit sa contacteze Departamentul pentru Agricultura al Statelor Unite pentru inlocuirea acestor certificate.

„Dar Rusia nu recunoaste si nu accepta inlocuirea certificatelor”, a precizat Eamich. Astfel autoritatile negociza „rezolvarea acestei probleme”, a mai spus purtatorul de cuvant. Printre cele noua fabrici care nu vor mai exporta din 10 februarie carne de porc in Rusia se numara Smithfield Packaging, din Tar Heel, doua unitati Farmland, doua Cargill Meat Solutions etc.

CC a aprobat preluarea Frigotehnica de către Roca SA
Autor: meatmilk  /   joi, 19 iulie 2018

(Comunicat) Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Platforma ROCA SA preia companiile Frigotehnica SRL şi Eco Clima Industrial SRL.   Platforma ROCA SA, înfiinţată în anul 2017, este o platformă de investiţii şi management dedicată finanţării companiilor româneşti aflate în dificultate (financiară, de...

Smithfield Foods își extinde operațiunile în Polonia
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 19 iulie 2018

Smithfield Foods intenționează să valorifice cererea de carne de pasăre din Marea Britanie investind într-o companie de profil cu sediul în Morliny, Polonia.   Această mișcare este menită să sporească atenția Smithfield Foods asupra cărnii albe prelucrate, sectorul oferind o oportunitate de creștere a afacerilor. Compania...