Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rusia nu mai importa carne de porc de la 9 fabrici americane

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Rusia va opri din 10 februarie importurile americane din noua fabrici dupa ce mai multe erori au fost sesizate de autoritatile ruse in certificatele ce insoteau transporturile de carne.

Potrivit Purtatorului de Cuvant al Agriculturii din Statele Unite, Amanda Eamich, erorile din documentele care trebuie sa insoteasca importurile in Rusia au fost comise de respectivele fabrici insa autoritatile rusesti ar fi trebuit sa contacteze Departamentul pentru Agricultura al Statelor Unite pentru inlocuirea acestor certificate.

„Dar Rusia nu recunoaste si nu accepta inlocuirea certificatelor”, a precizat Eamich. Astfel autoritatile negociza „rezolvarea acestei probleme”, a mai spus purtatorul de cuvant. Printre cele noua fabrici care nu vor mai exporta din 10 februarie carne de porc in Rusia se numara Smithfield Packaging, din Tar Heel, doua unitati Farmland, doua Cargill Meat Solutions etc.

Brexit: Industria europeană a laptelui plutește în incertitudine
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 21 noiembrie 2018

Săptămâna trecută, premierul britanic Theresa May a anunțat un proiect de document Brexit, care a fost întâmpinat cu reacție mixtă. Ca urmare, în Marea Britanie, președintele Dairy UK, Paul Vernon, a solicitat "răspunsuri urgente la Brexit și la amenințarea stabilității în afaceri în sectorul produselor...

MADR: Metodologia stabilirii normelor pe venit
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 noiembrie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale este unul dintre producătorii de statistici oficiale din România.   Direcțiile pentru agricultură județene, respectiv a municipiului București (DAJ) colectează de la fermierii agricoli persoane juridice și fizice de pe raza teritorială a județului datele privind...