Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Rusia nu mai importa carne de porc de la 9 fabrici americane

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Rusia va opri din 10 februarie importurile americane din noua fabrici dupa ce mai multe erori au fost sesizate de autoritatile ruse in certificatele ce insoteau transporturile de carne.

Potrivit Purtatorului de Cuvant al Agriculturii din Statele Unite, Amanda Eamich, erorile din documentele care trebuie sa insoteasca importurile in Rusia au fost comise de respectivele fabrici insa autoritatile rusesti ar fi trebuit sa contacteze Departamentul pentru Agricultura al Statelor Unite pentru inlocuirea acestor certificate.

„Dar Rusia nu recunoaste si nu accepta inlocuirea certificatelor”, a precizat Eamich. Astfel autoritatile negociza „rezolvarea acestei probleme”, a mai spus purtatorul de cuvant. Printre cele noua fabrici care nu vor mai exporta din 10 februarie carne de porc in Rusia se numara Smithfield Packaging, din Tar Heel, doua unitati Farmland, doua Cargill Meat Solutions etc.

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...